2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29788 بازدید | 7350 پست
سلام عزیزم خوبی؟ خوشی؟ چاق شدی؟😂

سلام فدات بشم

من خوبم تو خوبی قربون قیافه ی ریزه میزه ت برم🤣😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
چرااا😭😭😭

الان بگم اسکم باز داره سرازیر میشه  خود ب خود باورت میشه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بگم اسکم باز داره سرازیر میشه  خود ب خود باورت میشه

فدات بشم

بمیرم برات

ولی مرگ رویا گریه نکن

میفهممت😢

تعطیل🚫                                                                                 
فدات بشم بمیرم برات ولی مرگ رویا گریه نکن میفهممت😢

خدا نکنه دور از جون😢

از روز اول عید خیلی بی حوصله ام

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خدا نکنه دور از جون😢 از روز اول عید خیلی بی حوصله ام

خوب میشی فدات بشم فقط بیتابی نکن

اصلا بیا بغل خودم تا خودم غماتو به جونم بخرم

تعطیل🚫                                                                                 
خوب میشی فدات بشم فقط بیتابی نکن اصلا بیا بغل خودم تا خودم غماتو به جونم بخرم

عزیزم خودت کم غم نداری منم بیام بغلت غم خودت برخودت بسه😢

عزیزم خودت کم غم نداری منم بیام بغلت غم خودت برخودت بسه😢

جان من فقط ناراحت نباش

از اینکه نمی تونم از غمت کم کنم حس پوچی میکنم😔😔

تعطیل🚫                                                                                 
جان من فقط ناراحت نباش از اینکه نمی تونم از غمت کم کنم حس پوچی میکنم😔😔

نه بابا چ حرفیه عزیز🌹🌹

@ماریز_فرزلی  بیابینم زینبی تو 

خانم یه سلامی یه علیکی خاله بیا بینم کوشی

@ماریز_فرزلی    بیابینم زینبی تو  خانم یه سلامی یه علیکی خاله بیا بینم کوشی

سلام علیکم  خاله خوبی  نی نی یار فرمودن که نمیتونم پست بزارم تو دورهمیا الکی گزارش میزنن برام یه عده ادم خودی  ترجیحا نباشم بهتره

خوشحال شدم برگشتی بخدا از اونجایی که امضا و تهدیدت ادم جرعت نمیکنه درخواست بدع بهت  

بیسکوتارت نیکا دلبری میکنه😐✌😂 نیکا چرا اینو شنیدم یادت افتادم؟😜😜😂

خیلی بیشعوری😶😐😐😐✌✌✌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم بخدا گفتم بهش بگم خفه م میکنه😢😢😂😂

خیلیی🐄🐄🐄🐄🐄

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/