2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب😁😁😁 اون تو چالشم لینک گفتینو ی خودشو گذاشت

تو چالش تو چالش خودشو گذاشت؟؟؟ خب چرا تو چالش تو حرف نزد؟؟؟اصلا مگه تو چالش داری؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اخ هنوز میاد حالم بهم میخوره مردک دیوونه    

ببین یه تایپک زدم من تو انلاینا داشتم نگا میکردم بعد یه کاربر انلاین بود تو تایپکم زدم روش تعلیق بود😶😐

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ببین یه تایپک زدم من تو انلاینا داشتم نگا میکردم بعد یه کاربر انلاین بود تو تایپکم زدم روش تعلیق بود ...

این همون کاربر نی نی سایته دیگه

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
این همون کاربر نی نی سایته دیگه

نه بابا اسمش محمد بود،،کاربر نی نی سایتم که ثبت نام کامل نکرده که تعلیق بشه

نمد والا

چی؟

تو چالش تو چالش خودشو گذاشت؟؟؟ خب چرا تو چالش تو حرف نزد؟؟؟اصلا مگه تو چالش داری؟

آره همون روز چالش ساختم لینک شو گذاشتم اینجا 

که کاربر بیا حرف بزنیم

همون روز که هی لایک میکرد😂😂

گفت ۱۳ سالمه اسمم نازنین 

کلاس هشتم😄

اونم اینک گفتینو شو گذاشت برام

دوستیم با هم حسابی😁😁😁😁

راستی ترنم خیلی خستم😭😭😭😭

از لحظه تحویل همش پای سینک بشقاب میشورم

یا جارو میکشم یا دستمال

کمر نمانده برام😭😭

تعطیل🚫                                                                                 
خستع شدم

کوه کندی؟😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نع یکم بی اعصابم

بیا منو بخور😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام عشقا لطفا باهام غریبی نکنید منم مثل دوستای خودتون بدونید مرسی عزیزا💚🍃🌈

میخاستم یه موضوعی رو باهاتون در میون بزارم و شماها نظر بدین 🙈

من یه رفیق دارم که خیلی صمیمی هستیم خب این رفیق ما دو ماهی پشت سر هم تماس تصویری می گرفت با من و باهم حرف میزدیم منم از این موضوع ناراحت نبودم تا شد آخرین دوشنبه اسفند که تا امروز ما تماس تصویری نداشتیم پیام هم گاهی اوقات کم و بیش میدیم دیشب هم تو گروه بود گف سرم شلوغه یعنی از دوشنبه تاحالا همین میگه و از دیروز تاحالا باهام حرف نزده و کدورتی هم نداریم خب

حالا به نظرتون چیکار کنم من بهش زنگ بزنم یا نه؟!

شرمنده مزاحمتون شدم

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃