2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
یکی سوال بچه ها اهل کجایین؟!

تهرانم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام سلام  عیدتون مبارکا عزیزای دل 😍💋 انشالله سال خوب و خوشی رو داشته باشین❤🥰 به آرزو های ...

هلو عزیز دلمممم

عیدت مبارککککک🥳🥳🥳🥳🥳🥳 امیدوارم سال خوبی داشته باشی عزیز دلم 💛💛💛⚘⚘⚘⚘⚘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@خوشانس     @hastiiiim     @هدوءبیکران   @مینا8282     ...

سلام عشقا عید همتون مبارک ایشالا امسال هر آرزویی دارین بهش برسین 🌹🌹🌹🌹😘😘😘🙏🙏

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
سلام عشقا عید همتون مبارک ایشالا امسال هر آرزویی دارین بهش برسین 🌹🌹🌹🌹😘😘😘🙏🙏

فداااتشم

مرسییی

همچنین❤❤❤❤❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یکی سوال بچه ها اهل کجایین؟!

من تبریز ولی ساکن ارومیه😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
یا خدا امروز موهیتا هم میخواست گازم بگیره فهمیدین رفتم حموم🙈😂😂

موهیتا😂😂😝

حموم😋به به😆😆😆😆😆😆

عافیت باشع😁😍

گل گلی جونم عید توام مبارک  صد سال ب این سال ها  😍😍🥰😍🥰🥰🌹🌹💙🥰🌹🥰🌹🥰💙😍😍

میسی جونمممممم

قربونت😍😘