2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
بچه ها من حسش نی به همه بچه های سایت تبریک بگم بعدم میترسم یکیو یادم بره😧 زشته یعنی؟

نع🙄

منم برا همین تاپیک زدم ب همع گفتم هرکی یادم بود تگ کردم

ماشالله زیادن ادم یادمیرع😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها اوکی مامانی مراقبت کن اگر جمعیت میاد ماسکتو درنیار بوس به پیشونیت یه سال توپپپپ باشه برات جی ...

چشمممم 

متاسفانه زیادههههه😪😪😪😪😪

احتماالا من برم تو بالکن وایستم🤣🤣🤣🤣✌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عشقمممم میسی😍😍😍😍😍😍 نیکااااا دنیا کو😐

لغو کاربری کرده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😑😐 عشقم چطولییییی دالم موز مخورم😐✌🏼

خوبمممممم من دالم شیلینی میخولم

همون دیگه یهو یکی دلخور میشه خر بیار باقالی بار کن😪😪

کسیه تگ نکن😐

در هر صورت یکی نالاحت مشع😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@دختر_مهربون_باادب     @دختر_شیطونک     @دختررویاها     عیدتون ...

قربونت برم عیدتوهم مبارک

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون