2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
فدا خندت سایت درست شده باز چ.. ناله بذار فیض ببریم😐😐😂

میرم تو فکرش 

اتفاقا حالمم به اه و ناله خیلی میخوره

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشور من ننته م بیا دس بوس     عید خودت بیشتر موبارک😊😊😊🤣🤣🤣

نمیتونم الان هم نباید این جا باشم قاچاقی اومدم🙁🙁🙁

فدات بشممم😍😍😍😍⚘⚘⚘⚘⚘⚘💚💚💚💚💚💚

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عیده توهم مبارک عزیزم😍 @eshqbpayanm    ای کاش پیشم بودی    

ای جونِ دلم فدات بشم من😍😍😍😍❤❤❤❤😜😜😜💛💛💛💛💛💛⚘⚘⚘⚘⚘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ای جونم من فدات میدونم.مراسم دارین امسال؟

مراسم چیزه؟ 

عزا داریم مثلا 😪😪😪😪🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜😜😜

همون دیگه منظورمه

هااا شب باید بریم خونه مادربزرگِ مامانم 😪😪😪😪

@ماه_تنها     @آنیدـپ     @مهریماهم    عیدتون موبارک خوجملای من ...

عشقمممم میسی😍😍😍😍😍😍

نیکااااا دنیا کو😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///