2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29802 بازدید | 7350 پست

@مهریماهم  

نظرت برای مخاطب خاص؟؟

رفــــیــــق…
مـبـادا “گـرفـتـه” بـاشـی;
کــه شـهـری را بـه نـمـاز آیـــات وا مــیــدارم . . .

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@مهریماهم     نظرت برای مخاطب خاص؟؟ رفــــیــــق… مـبـادا “گـرفـتـه” بـاشـی; کــه شـ ...

گنگش چقدر بالاست😐😐😂

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
باز خوبه با نارگیل نمیزنی تو سر یار    

قشنگه @ماه_تنها  ى من چشماش

پره از پاكيو نوره😍

ب احترامش دلم قفلع

لبم بسته س چشمم كوره❤️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
صاحب این یارو؟🤣🤣 حتما اومد کلی نفرین کرد😝😝

نه صاحب یارو باید خیلی پرو وقیح باشه این کارو بکنه😑😑😑😑 نوچه دارن دا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@مهریماهم  

@____farehe_____  

بیشعورا منم میخوام😑😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سره راه كنار برين شيما ميخواد نار بزنه سيبه سرخ اناره سرخ تو صورته يار بزنه😐 @ماه_تنها ...

چیشد 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
تو رو نگفتم که😕 تو نبخش🙂