2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
شبا آفتابی نشو خب     خوش حلالت داداش راستییییی اونجا که پرسیدی نمیشد بگم. اون اسم سخته ...

اتفاقا   شب هم  افتابی نشم   یه سری  گزارش  زنها  هستن بهش  خبر میدن   که من  اومدم

😂😂😂 اره  ولشون  کن   یدونشون  امروز واسه  من تاپیک زده  😣

حسینgk👑    کشمش ها  هم  دم در اوردن  برام
@نیکی0   کدوم به عنوان دست دل من رو شده میاد؟ دست دل من رو شده انگاری که جادو شده زد ...

این میاد

دست دل من رو شده
انگاری که جادو شده
زده به سرم تو‌ رو ببرم
هرجا دلت خواست
حال دلمو بد نکن
دست دلمو رد نکن
خودت میدونی اگه بمونی
بهشت همین جاست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این میاد دست دل من رو شده انگاری که جادو شده زده به سرم تو‌ رو ببرم هرجا دلت خواست حال ...

تو هم تگ کنم دیگه؟😍

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
تو هم تگ کنم دیگه؟😍

تگ نکنی اسمتو از تو شناسنامم خط میزنم😐😐🤣🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جدی کی  کجا بگو بخندیم😁 گزارش زنها یا گزارش مردها؟😆😆

من صبح تاپیک زدم  بعد  دوستان  با معرفت  اومدن  طرفداری  کردن😆

این یارو  هم  حسابی سوخته بود  ضد من  تاپیک زد که البته انگار همون  رادمهر  رامنشع😂  همون که کمبود  توجه داشت

کاربریش  الان  _رامتین_

مردای اینجا مرد نیستن  صد رحمت  به دختراش 😂  بخدا 

قوررررررقونت به قول نیکا     فدات سال خوبی داشته باشی گل

همچنين گلع مهربونم🌸

اميدوارم سالى سرشار از موفقيت سلامتى و آرامش داشتع باشى🥰💋

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
او له له سلبریتی کی بودی تو😆 برم ببینم چیسته اونو مگه آی پیشو نبستن؟ یعنی با یه دستگاه دیگه ا ...

تو دیگه چرا  این حرفو  میزنی

ای پی که بسته  نمیشع    ای پی بسته  میشد  بنظرت  نی نی یار شب  تا الان  این کارو  نکرده بود؟

ولش کن  تاپیکشو  زودی  پاک کرد