2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست

واای بچه ها ببینین😵😵😁😁🤣🤣🤣

@نیکی0  

کاربر نی نی سایت یه اطلاعات کامل داده

بذار همه رو بگم دیگه خوب دخی شیطون اسمش زهرا هست دختره ۱۸ سالشه بهترین دوستش آناتا هست و کم میاد سایت فعلا رفته خونه ی زنداییش و چون درس داره زمانی که مدرسه ها باز میشه کم تر میاد بعدم تو اطلاعاتش زده متخصص کرم ریختن که به نظر در قسمت مدرک تحصیلی درست زده نیکی نیکی اسمش نیکا هست ۱۵ یا ۱۶ سالشه متعهد به ام هست که اون ام من در آوردیه عاشق پرگل و مهریه بعد آم قبلا هم توی اطلاعات کاربریش زده بود زیر یک سال سنشو که باز هم معلوم بود من در آوردیه و در حال حاظر محصله و دخی شیطون کلاس نهم یا دهمه و نیکا یا کلاس هفتمه یا هشتم خوب خودت اسمت فکر میکنم نازبانو باشه زن هستی و همین مبینا ۱۶ سالشه کلاس هشتمه زنه اسمش مبینا هست اسم کاربریشو یادم نیست خود همین دیگه دیگه واقعا چیزی در موردتون نمیدونم

تعطیل🚫                                                                                 

به من گفته نازبانو هستی و زن😂😂😂

یا خدا چرا نگفت آقام؟؟

نیکی این هر کی هست دخی شیطون رو بهتر از همه میشناسه🤔🤔

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای بچه ها ببینین😵😵😁😁🤣🤣🤣 @نیکی0     کاربر نی نی سایت یه اطلاعات کامل داده ...

خو این همش غلطه ک 

دخی شیطوون 18 سالش نیست 

از من کوچیک تره

ام من دراوردی نیستس ام مهتابه

فرزندم من دهمع ریاضی ام    هفتم یا هشتم چیع  

سن مبینا هم غلطه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشورو ببین اینهمه مطلب مفید گفتم من😒😒

سر تو بخورع

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/