2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29792 بازدید | 7350 پست
باورت میشه تو اون یک ماه وسایل بیرون نخوردم نون و برنج کم کردم ماست و کدو خوردم تو ابم ابلیمو میریخت ...

عجیبه😳

یه ازمایش بده

شاید کم کاری تیروئید داشته باشیا

حتما یه دکتر برو اخه طبیعی نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چ با کلاس شدی جدیدا دیر میای زود میری بزنم صدا میمون بدی؟ دلم تنگ شدا😐

😐😐🤣🤣🤣🤣 خودمم دل تنگ میشع اما خو درس دارم 

هستم الان دیگه تا اخر شب 🤓🤓🤓🤓

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چپی شی الهی😐

😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میگم اگه من برم کی تاپیک میزنه براتون؟کی دلبری میکنه؟😂😂

یعنی بر منم میزنی یه روزی؟؟؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ای وای بیچاره مامانت،الانم مراقبت کن دیگه نگیری،چون الان بدنت ضعیف شده احتمال داره زود بکیری،،تا شیش ...

یا خدا یعنی ممکنه بازم بگیرم 

فقط سردردش و تاری دید برام مونده 

بقیه همه خوب شدن 

یعنی تا زایمانم😐

نه مامانم خوب شد ماشالله 

عجیبه😳 یه ازمایش بده شاید کم کاری تیروئید داشته باشیا حتما یه دکتر برو اخه طبیعی نیست 

این دوسته توعه @ماریز_فرزلی 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒؟؟؟؟

عجیبه😳 یه ازمایش بده شاید کم کاری تیروئید داشته باشیا حتما یه دکتر برو اخه طبیعی نیست 

نه بابا با یکی از بچه خا صحبت کردم یادم نیست اون موقع ها یکی از اصولو رعایت نمیکردم آهان فک کنم میوه بود تابستون بودو فصل میوه های شیرین غذامو کم کرده بودم عوضش یه عالمه هرروز میوه میخوردم انواع میوه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊