2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29792 بازدید | 7350 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@مهریماهم   @نیکی0     @فریماه111     من عسلشو دراوردم😜😂 ولی ...

الهی فدات بشم من مهربون😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چشات چپ نشه یه وخ😞

😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم منو جنازه بردن تحویل دادن🤐😐😂من خودم باورم نمیشه زندم  اره مادرم هم نرفت زود خوب ...

ای وای بیچاره مامانت،الانم مراقبت کن دیگه نگیری،چون الان بدنت ضعیف شده احتمال داره زود بکیری،،تا شیش ماه عوارضش میمونه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
جون😂

😒

وااا😳 چرا اخه حجم غداتو کم کن فعالیت بدنی داشته باش سرخ کردنی و شیرینیجات و هله هوله و برنج و نش ...

باورت میشه تو اون یک ماه وسایل بیرون نخوردم نون و برنج کم کردم ماست و کدو خوردم تو ابم ابلیمو میریختم ورزش میکردم ولی اضافه کردم😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ای جونم جوجوی کوشولو توله بچه جونم دلبری کن من سفتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

بله؟

وایییییییی دلم چقدر پره من💔😂چرا نگار نیست باهاش حرف بزنم😭😭😭

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد