2777
2789
عنوان

چرا مردا وقتی ....

216 بازدید | 19 پست

پدر مادرشون بهشون بی احترامی میکنن .بی توجهی میکنن.دروغ میگن.خر حمالی میکشن ازشون.اصلا هم ادم ب حسابشون نمیارن.ولی باز جونشون بر پدر مادرشون در میره؟؟؟ واقعا درک نمیکنن سواله برام؟؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش من اینجور نیست مامان بابام محبت میکنن اون مثل گربه کوره هست برعکس شوهرم همونیه ک شما میگید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چون خونوادشونن  شنا خونوادتو میندازی دور؟

ب کی میگین پدر مادر؟کسی ک ادم و ب دنیا اورده؟ ولی هییییچ کاری برات نکرده؟؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

وا مرد وزن نداره!! خب ما هم همینطوریم 

مگه پدرومادرمون رو میندازیم دور بخاطر ی حرف؟

صددرصد نه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ب کی میگین پدر مادر؟کسی ک ادم و ب دنیا اورده؟ ولی هییییچ کاری برات نکرده؟؟

بنظرم ادم نباید انتظار داشتع باش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چون مادر از ابتدای زندگی بُت پسرشه معشوقه ی اول زندگی هر پسری مادرشه به چشم یه قدیس بهش نگاه میکنه ...

بعدم محبت از دیدگاه هر کسی فرق میکنه

تعریف یک نفر از محبت ممکنه در تضاد کامل از دیدگاه شما باشه

احترام‌پدر‌ومادر درهرصورت واجبه

اونا هرچی بدی کنن خودشون میدونن وخدای خودشون

اما‌وظیفه فرزند اینه‌که تا جون داره  نوکرشون باشه

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
بنظرم ادم نباید انتظار داشتع باش

ای بابا چ انتظاری.تا بوی پول ب دماغشون میخوره .میتیغنشون.همشون و عروسیشون و بهم زدم.شوهر خودم روز عروسیش زار نیزد ک متنفره ازشون.ولی باز جونش در میره