ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دیگه کم کم دارم افسرده می شم دلم میخواست نهال بکارم نشد 😤😢😪
سنبل میخواستم بخرم می گفت ۱۶۰ 😵😵
هوس بستنی و ذرت مکزیکی 🤤😒
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
[QUOTE=181827670]هوس جنگل و کوه و دریا ...😵😵 😔😔 دیگه کم کم دارم افسرده می شم دلم میخواست ن ...
من هوس فلافل بیرونی هم کردم 🤤🤤
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
اخه با عموش رفت پارک اومد ،همون یه تیکه دستش بود دلم نیومد ازش بگیرم
عزیزم .یاد یه چیزی افتادم من خواهرم باردار بود حال ندار بود مدتی پیشش موندم شوهرم اومد دنبالم یه ساندویچ دستش بود ینی آخراش بود منم انداختم سطل آشغال خواهرم رفته بود تو سطل آشغال دنبالش می گشت.الهی بمیرم.