2777
2789
عنوان

راهنماییییییی

71 بازدید | 12 پست

دوستان دوست پسرم (ی جورایی منو نشون کرده) میگه وقتی مامانت اینا رفتن بیرون بگو میخام بیام پیشت الان سه ماهه هی من میپیچونمش 

چیکار کنم دست برداره ازین اومدن 

وقتی میفهمه بیرونن میرسن خونه قهر میکنه میگه چرا نگفتی و.... 

میگه میخام بهت وابسته شم خودت نمیخایی

الان 3ساله عاشق منه من یک ساله بهش جواب مثبت دادم 

دوستان راهنمایی کنید واضح گفتم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنممم

بهش بگو ماهنوز محرم نشدیم و پدرو مادرم اجازه نمیدن مرد غریبرو ببرم خونمون 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بهش گفتم گفت ما خیلی وقته باهم وسلط کردیم  بهش گفتم محرم نیستیم گفت به هر حال زنمی

بگو گفته ی تو سند محکمی برای خانوادم نمیشه

اومده جواب مثبت هم بهش دادیم ولی عقد نکردیم

اگه میتونی اوضاع رو کنترل کنی و باز اگه شد و شخصی محرمت بود مثل خواهر یا مادر گوشی بدی و اگه خودت هم مایل هستی دعوتش کن ولی باز هم میگم محرم باشید حالا با عقد با صیغه محرمیت بهتره 

اگه میتونی اوضاع رو کنترل کنی و باز اگه شد و شخصی محرمت بود مثل خواهر یا مادر گوشی بدی و اگه خودت هم ...

عزیزم منظورش بغل و.... ایناس میگه چقد دوریت تحمل کنم وقتی بابات اجازه عقد نمیده دیوونه شدمه انقد بهونه نیار 

میگه من نیامم خونه شما تو بیا 

مامانش تنها دعوتم میکنه ولی من نمیپذیرم چون خجالت میکشم

چکار کنم

عزیزم منظورش بغل و.... ایناس میگه چقد دوریت تحمل کنم وقتی بابات اجازه عقد نمیده دیوونه شدمه انقد بهو ...

عزیزم من جای شما بودم قبول نمی کردم  و توصیه ام به شما اینه که قبول نکنی و ایشون به نظر من تو این مرحله و ابا این شرایط (مخالفت پدرتون با عقد که حتما دلیلی داره )محترمانه نیست از شما چنین تقاضایی داشته باشه و اصلا صحبتش رو بکنه .