2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔

283 بازدید | 29 پست

هیچی نخریدم برا عید شوهرم پول اجیل و گوشت و میوه فقط داشت رفت اونارو خرید برام هیچی نخرید تازه عروس هم هستم 

حتی ی شال هم نخریدم بااینکه ی شلوار وکیف و شال نیازداشتم وضدافتابی هم ندارم...😔حقوقشو عیدی برد برا خواهرش ۶۰۰هزار

خونه فامیلامون رفتیم همشون لباس ایناخریده بودن ونشون همدیگه میدادن خیلی دلم گرفت یهو شوهرم اصلا ب رو خودش نمیاره..

خدایا میدونم یروزی منم با همسرم و نی نی تو دلم تو یه خونه قشنگ هستیم و داریم بدون بودن مادرشوهرم زندگی میکنیم اون روز خیلی نزدیکه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۶۰۰ تومن برا خواهرش عیدی داد

و برا شما یه شال نخرید؟؟؟

شما هم ازش  ۷۰۰بگیر بگو میخوام به مامانم عیدی بدم  برو خرجش کن

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
بهش بگو. اگه نگی فک میکنن لالی

گفتم ضدافتاب میخوام گفتم بخدا گفت فعلا نه

خدایا میدونم یروزی منم با همسرم و نی نی تو دلم تو یه خونه قشنگ هستیم و داریم بدون بودن مادرشوهرم زندگی میکنیم اون روز خیلی نزدیکه😍
اخه وقتی خودش نیاز داره چرا ۶۰۰ برده برا خواهرش 

...

۶۰۰ تومن برا خواهرش عیدی داد و برا شما یه شال نخرید؟؟؟ شما هم ازش  ۷۰۰بگیر بگو میخوام به ماما ...

میگ ندارم

شرایط اقتصادی برای همه خیلی سخت شده. یکم درک کنین همسرتون رو. احتمالا خواهرشون قبلا هزینه کرده هدیه اینا داده که خواستن جبران بشه. اگه اینجوری باشه و عیدی نمیدادن بد میشد واستون

سعی کن یه کار واسه خودت پیدا فقط واسه خودت خرج کن

چ کاری اخه

الهی چقدر سخته .ولی فدات شم اون پول حرومه چون نزدیکترین کسش هستید ولازم واجب نیاز شمارو برطرف کنه .حدیث داریم اول زن وبچه اتو از نیاز دربیار بعد خانواده  .خوب فدات شم شاید فکر کرده نیازی نداری باید قبل حقوق گرفتن بهش هی گوشزد میکردی از بابتی چه خبر ۶۰۰ هزار عیدی اونم بااین اوضاع😳

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
شرایط اقتصادی برای همه خیلی سخت شده. یکم درک کنین همسرتون رو. احتمالا خواهرشون قبلا هزینه کرده هدیه ...

عزیز میگه واسه خواهرش خرج مسکنه نوبت که به ایشون میرسه نداره

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز