2777
2789

اگه واقعا عالی عالی بخونی آره ولی باید خیلیییی سخت بخونی و ....

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون عزیزم

خواهش عزیزم مهم پشتکاره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

آره عزیزم برنامه ریزی کن به خوبی میتونی قبول بشی .

درس هایی رو سعی کن بیشتر بخونی که بقیه درصد های پایین تری میزنن

من خیلی کم برای کنکورم زمان گذاشتم شاید اگر اون زمان من هم یک ماه میخوندم قبول میشدم فرهنگیان و رتبه ام سه رقمی میشد

آره عزیزم برنامه ریزی کن به خوبی میتونی قبول بشی . درس هایی رو سعی کن بیشتر بخونی که بقیه درصد های ...

رتبه ات خوب بود؟ فرهنگیانی شمام؟ 

یا میتونم یا باید بتونم! هیچ راهی ندارم :)

آره میشه مطمئن باش.ولی باید یه سری مباحث رو حذف کنی و رو جاهای مهم تر و تست خیز تر کار کنی،بعد اینکه نباید به هیچ وجه کم کاری کنی چون دیگه هیچ وقتی نیست واسه از دست دادن.فقط شروع کن مثل پارسال من ول نکن که بدجور پشیمون میشی