2777
2789
عنوان

خوب گفتم یا نه؟!

100 بازدید | 18 پست

سلام خواهر شوهرم رفتن خونه جدید و گوسفند قربانی کردن مادرشوهرم یه بسته گوشت که اسم کوچیک شوهرم روش چسبونده بودن بهمون داد گفتم واسه کیه گفت همسایه دو تا کوچه بالایی بعد چند روز از یکی شنیدیم واسه خواهر شوهرم بوده من خیلی ناراحت شدم چی میشد بگه واسه دخترمه!!! تا اینکه امروز پدرشوهرم گفت میخواد گوسفند قربونی کنه منم که به خاطر سری قبل خیلی زورم گرفته بود گفتم پس این دفعه دیگه از ما پنهان نکنید اونم گفت ما این اخلاقا نداریم بعد هم شما خودتون میفهمید منم گفتم آره ولی به روی طرف نمیاریم،موقع میخواستم بیام مادرشوهرم اصلأ محل بهم نزاشتن و جواب خداحافظی ندادن!یعنی بد گفتم؟!

آخه به خاطر اون کارشون منو شوهرم خیلی ناراحت شدیم که همه میدونستن این گوشت واسه خواهرشوهرمه جز ما نمیدونم چه فکری کردن به خاطر این دروغ و پنهان کاریشون باید میگفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه به خاطر اون کارشون منو شوهرم خیلی ناراحت شدیم که همه میدونستن این گوشت واسه خواهرشوهرمه جز ما نم ...

باز خوبه شوهرت طرفته..من اگه شوهرم اینا میگفتم بیچارم میکرد

حالا نیازی هست که هررچیزی رو بدون جواب نزارید؟؟؟فوقش اون بیشعور ،شما رد میشدی چیزی نمیگفتی 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

قوم الظالمین......خواهرشاهرم پند ر ز پیس داشت به یکی از فامیلاش میگفت مادرشوهرا میخوان هر چی زجر که خودشون کشیدن سر عروس بیارن ...منم فقط نگا میکردم ...فک میکنن خودشون با بقیه فرق دارن ولی بدتر از همه هستن

حالا نیازی هست که هررچیزی رو بدون جواب نزارید؟؟؟فوقش اون بیشعور ،شما رد میشدی چیزی نمیگفتی 

نه عزیزم من ده ساله عروسشونم همش میگفتم اشکال نداره بزار دروغ بگن بزار پنهان کنند مهم نیست ولی دیگه دارن به شعور و شخصیت آدم توهین میکنن تو چشم آدم نگاه کنن خیلی راحت دروغ بگن

زشت نشد؟!یعنی بدشون اومد؟خب چرا اونا وقتی به ما دروغ و پنهان کاری کردن نگفتن نگین!

بدشون بیاد بدرک...خودشون حرف تودلشون نگه نمیدارن..چرا تونگهداری..خوب کردی..بدشونم اومد که بیاد..جهنم😂😂😂😂

نه عزیزم من ده ساله عروسشونم همش میگفتم اشکال نداره بزار دروغ بگن بزار پنهان کنند مهم نیست ولی دیگه ...

اوکی نمیدونستم انقدر چیپن،پس حتما به روشون بیار ناراحت هم شدن مهم نیست ،فکر نکنن نمیفهمی و خیلی زرنگن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
نه خوب سوخته واسه همون  خوب کردی گفتی ک بفهمه ...نیستی

آره همش فکر میکردم چه فکری در مورد من کردن اینقدر راحت تو چشمم نگاه میکنم دروغ میگن و پنهان کاری میکنن از این به بعد می‌خوام تمام دروغهاشونو به روشون بیارم