2777
2789
عنوان

اقا سریع بیان

115 بازدید | 12 پست

به نظر شما این نفرینه 

گفته بهش که من می بخشمت ولی اون دنیا باید جواب تک تک دل شکستن هام رو پیش خدا بدی  

واقعا نفرینه ؟؟؟؟؟؟  

طرف خیلی اذیتش کرده با رفتار هاش .

خیلی  دوستش داشتم  ولی امروز دیگه صبرم تمام شد. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه واگذاریه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
نه واگذاریه

درسته. اگه بدونی چه رفتار هایی داشته. چه کار ها که نکرده.  هیچی برام برام تر از  یک روز نیست...

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

سر پل صراط وایستاده با چماق اتیشین

،😃😀😂این جوری  هم نیست

درسته. اگه بدونی چه رفتار هایی داشته. چه کار ها که نکرده.  هیچی برام برام تر از  یک روز نی ...

میدونم سخته 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

جملش عجیبه ، اگه بخشیده که دیگه اون دنیا چه جوابی قرار پس بده طرف   ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
جملش عجیبه ، اگه بخشیده که دیگه اون دنیا چه جوابی قرار پس بده طرف   ؟

ینی نمیخواد تلافی کنه یا  مثل این رفتارها و کار هایی که داشته سرش بیاد ولی اون دنیا باید جواب خدار رو بده 

ینی نمیخواد تلافی کنه یا  مثل این رفتارها و کار هایی که داشته سرش بیاد ولی اون دنیا باید جواب خ ...

خوب پس نبخشیدتش فقط نمیخواد انتقام بگیره . نه اینکه کسی رو واگذار کنی به خدا نفرین نیست

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب پس نبخشیدتش فقط نمیخواد انتقام بگیره . نه اینکه کسی رو واگذار کنی به خدا نفرین نیست

،❤❤متشکرم