2821
2789
عنوان

دماغ عملیا...

96 بازدید | 20 پست

پماد بخیه که زدم بالای لبم شده پر جوش ریز ریز شماهم اینطور بودین؟ کسی حساسیت داشت؟ میگم شایدم کیست تخمدان دارم نمیدونم به خاطر پماد یاچیز دیگه؟ ورمتونم بگید کی خوابید 

...... 

من اصلا پماد نزدم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا کلا بعد عمل صورت آدم پرجوش میشه از عوارض بیهوشیه البته بعضیا هم کلا جوش نمیزنن

من خودم یه عالمه جوش ریز داشتم 

به مرور خوب میشه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
چرا پماددنزدی پس بخیت چطوری رفت؟ 

بخیمو ک کشیدم

اگه منظورت جاشه، که نمونده فقط یه پره بینیم یه کوچولو مشخصه دکترم گفت پماد لازم نیس

در کل بینی عملی تابلوئه دیگه چه جای بخیه باشه چ نه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
2824
2823
2791
2779
2792