2821
2789
عنوان

عشق یکطرفه ...

171 بازدید | 6 پست

سلام

یکی هست که خیلییی دوسم داره، عاشقمه....

من دیشب، با حرفای دوستم راضی شدم با این طرف رل بزنم

الان شدیدا پشیمونم چون هیچ حس خاصی نسبت به این آدم ندارم ولی دلمم میسوزه

نمیدونم چطوری بهش بگم

بعد اینکه فقط مجازیه. و اون از یه شهر دیگه ست.

توی هر دوتا موقعیت من عذاب وجدان میگیرم. اگه کات کنم دلش میشکنه؛ نکنم خودم تو فشار میمونم و باز تو عذاب وجدانم چون یطور بازی دادن میشه و بالاخره میفهمه من بهش حسی ندارم.

لطفا کمک بدین خیلی اذیتم

اونایی ک تو این زمینه تجربه داشتن چطوری برخورد کردن؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوری بهش بگم؟

همینایی که اینجا گفتی. بگو دوستم مجبورم کرده باهات رل بزنم و الان دارم میبینم بهت حسی ندارم. متاسفم ولی واقعا نمیتونم وانمود کنم بهت علاقه دارم وقتی این حسو ندارم. اگه باز به دست و پاهات پیچید، بلاکش کن.

همینایی که اینجا گفتی. بگو دوستم مجبورم کرده باهات رل بزنم و الان دارم میبینم بهت حسی ندارم. متاسفم ...

اخه میدونی

دیشب خودش اینو بهم گفت ک میترسم بخاطر اینک دلم نشکنه باهام رل زده باشی... من یجوری مخالفت کردم و گعتم ک نههه اصلا اینطوری نیست. ک دلشو عین بخاری گرم کردم.

این بگم خیلی تناقض ایجاد میکنه واسه حرفای دیشبم...

گیج شدم و شدیید تو دوراهیم🤦🏻‍♀️💔

اخه میدونی دیشب خودش اینو بهم گفت ک میترسم بخاطر اینک دلم نشکنه باهام رل زده باشی... من یجوری مخالف ...

الان جدا نشی، یه هفته دیگه جدا میشی ازش. اون موقع بهت وابسته هم شده. همین حقیقت ها رو بهش بگو. واقعا در حقش لطف میکنی اگه خیلی زود حقیقت رو بهش بگی .