2777
2789
با اینکه تا صبح درگیرش بودم و کلی ناراحت شدم ولی خوشحالم واقعیت نداشت امیدوارم خدا بهش عقل بده 

جریان میگی من دیشب عنوان و خوندم وقت نکردم ببینم چیه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂

نخند_بچه_پررو#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جریان میگی من دیشب عنوان و خوندم وقت نکردم ببینم چیه  

یه کاربر بنام ماکارونی در مورد مریضیش تاپیک میزد داستان زندگیش هم گفت از 12 سالگی فکر کنم سرطان ریه داشته و.. تا 24 اسفند خودش تاپیک زد که حالش بده و.. 

از 25 تا دیشب گوشیش دست زن داداشش بود و دیشب زنداداشش تاپیک زد که ماکارونی فوت شده ماهم تا صبح تاپیک هاشو خوندیم و واسه بچه های دوقلویش گریه کردیم 

بعد نی نی یار به زنداداش ماکارونی گفتن که باید مدرک بدید که این اتفاق افتاده و اونم چیزی نداد بعدم کاربریش ترکید

الان یه کاربر دیگه به اسم خواهر شوهر تاپیکها همش درگیر ماکارونی بوده بعد نی نی یار مشکوک میشه آیپیشو چک میکنه میگه اینا همشون یه نفرن و جریان کلا دروغ بوده 😶

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هوا چقدر خرابه امروز😐😂😂😂

بد#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خمیر دندون گرون شد اصلا😜😂

عجب#  

واي يعني داستان سرطان و بچه هاشو و اينا هم دروغ بوده

باور کن فقط همینایی که گفتم رو میدونم دیگه راست و دروغش گردن خودشون

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ