2777
2789

با کسی کہ در ارتباطم دو تا ازدواج ناموفق داشتہ،تحصیلکردست و شغل خوبی دارہ،خیلی ھم گوریلی قد ۱۸۶ و وزنش طریہ کہ لباس ۵ ایکس میپوسہ و خودشو خیلی سرتر از من میدونہ،  خودم مجرد و شاغل، اخلاقس کلا گندہ، بعد باھام خیلی سردہ، دیروز منو دیدہ در حد دقیقہ رفتم یہ امنتی داستم ازش بگیرم،  یھویی تا داستم پیادہ میشدم گفت قربون چشمات و لبات بشم گفت چشمات دیوونم کرد، بعدم گفت میشہ رفتی خونہ عکس بگیری از صورتت و برام بفرستی منم نگرفتم،بعدم یہ جا نگہ داشت چند تا پسر جوون بودن، گفت ماسکتو بزن این پسرا اینجا ایستادن، از حرفاش خوشم نیومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسکتو بزن پسرا هستن !!!!نکنه بعد کرونا هم پوشیه می خواد سرت کنه؟ خودت فکر کنم تکلیفتو می دونی ...چیز اضافه ای نمی گم

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
ماسکتو بزن پسرا هستن !!!!نکنه بعد کرونا هم پوشیه می خواد سرت کنه؟ خودت فکر کنم تکلیفتو می دونی ...چی ...

نہ اصلا براش مھم نیست این چیزا ، نمیدونم چرا دیشب اینطور گفت، اولین بار بود اینو گفت

نہ اصلا براش مھم نیست این چیزا ، نمیدونم چرا دیشب اینطور گفت، اولین بار بود اینو گفت

حتی بلد نیست درست غیرتی بشه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

اونایی که یهویی گرم می شن منتظر دوباره یهویی بی محلیاشم باش

اسی کسی که دوبار طلاق گرفته آدم حساب کردی؟؟  اگه آدم بود دوبار طلاق نمیگرفت مشخصه چجور آدمه 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
واقعا آدم نیست، خیلی عوضیہ

خب چرا پس آدم حسابش میکنی از همه جا بلاکش کن بره گم بشه مرتیکه چندش😑

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤