2777
2789
عنوان

خدا چقد نامرده!

1205 بازدید | 37 پست

این همه دعا کردم این همه خوبی کردم، این همه انسان خوبی بودم برا آدم و حیوون و هرجانداری که بگی لطف و مهربونی کردم ولی خدا هیچوقت برام نخواست، هر چی ذاتت بدتر باشه برات بهتره، من از خدا خیلی وقته برگشتم، منو بدبخت ترین آدم اطرافم کرد، مایه خنده دیگران کرد، منو خوار و ذلیل کرد، منو نابود کرد....... در جبران همه ی خوبی و خوش ذاتیام! 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا مسئول بدبختی ما ادما نیس

بدبختی خودمونو گردن خدا نندازیم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

براتون آرامش و دل خوش و  صبر و بهترین اتفاقات  رو آرزو میکنم ، از ته دل م ....🌹

(( ولی  منت انسان بودن مون  رو  سر هیچ کس نذاریم )) 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگه خوب بودی خوبی کردی و از کارت پشیمونی به خوب بودنت شک کن

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙

چه بسا چیزی که فکر میکنید براتون خیره براتون شر باشه 

و

چه بسا چیزی که فکر میکنید براتون شره براتون خیر باشه 

دعا اگه با اعتقاد باشه و به خدا امید داشته باشیم و براش با امید تلاش کنیم کارسازه و خدا خودش کمک میکنه

البته خدا حکمتها رو میدونه گاهی رسیدن به چیزی که ما میخواهیم به صلاحمون گاهی هم امتحان و آزمایش میشیم  گاهی هم گناهان مانع استجابت دعا هستن گاهی هم هنوز وقتش نرسیده گاهی هم خدا دوس داره بدا اون خواسته باهاش حرف بزنیم و دعا کنیم

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

اینقدر موج منفی هستی ..که داری کفر میگی...

تو واسه خدا چیکار کردی که منت میگذاری...نصف شب پاشید روزه بگیری یا نماز شب بخوونی یا نمازت رو سر وقت بخوونی؟؟؟

بنظرم تو خودت در رابطه با خدا کم گذاشتی...

وگرنه خدا روزی کرم های ته اقیانوس رو هم می فرسته

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
وقتی نمیدونی ح نزن 

شما اگه فقط ذره ای از خدا شناخت داشتی اینطور حرف نمیزدی

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍