2777
2789
عنوان

چیکار کنم

157 بازدید | 18 پست

شوهرم در خونه رو قفل کرده نمیزاره برم هی ام تهدید میکنه دیونه ات میکنم ... منم چند روز مریض ام که دیروز رفتم زبر سرم میخواهم از خونه برم برم طلاق بگیرم معتاد ، پول نداره اخلاق خوبی ام نداره  الان میخواهم برم نمیزاره

زنگ بزن 110.اعلام کن همسرت درو روت قفل کرده بیان صورتجلسه کنن بعد برو هرکاری خواستی بکن. حق نداره در وروت قفل کنه مگه اسیر گیرآورده یا بردشی... مردا خیلی پرو شدن خیلی... من از شوهرم بابت ضرب وجرح شکایت کردم وکیل گرفتم حالشو جا بیارم قلدوری وزورگوییشو بزاره کنار الانم تو خونه خودمم گفتمم قصد جدایی ندارم ولی بابت این کارت باید پاسخگو باشی

زنگ بزن 110.اعلام کن همسرت درو روت قفل کرده بیان صورتجلسه کنن بعد برو هرکاری خواستی بکن. حق نداره در ...

زنگ‌زدم امد صورت جلسه کرد از پشت درهرچقدر ام پلیس زنگ زد در و رو اونم باز نکرد برام صورت جلسه نوشت که برم شکایت کنم

منم یک‌بار اون کار و کردم امد محضر تعهد محضری داد فایده نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ‌زدم امد صورت جلسه کرد از پشت درهرچقدر ام پلیس زنگ زد در و رو اونم باز نکرد برام صورت جلسه نوشت ک ...

ببین زده دستمو سکونده من تا تهش میرم میگم تعهد محضری فایده نداره. باید جوری بشه ازش وکالت طلاق گرفت

ببین زده دستمو سکونده من تا تهش میرم میگم تعهد محضری فایده نداره. باید جوری بشه ازش وکالت طلاق گرفت

تعهد محضری گرفتم که اگه نره ترک کنه کتک بزنه فحش بده خرج خونه .. هرکدوم این کارو انجام بده حق طلاق بامن

الانم ازش فیلم‌گرفتم تو خونه سیگار میکشید صداش ام ضبط کردم که فحش میداد