2777
2789
فرهنگیان😊😁شما کتابل رو همشونو خوندی؟ ریاضی میخونی

موفق باشی عزیزم،،ن بابا یه ماه آخرو میخوام بذارم واسه ریاضی و زبان،ریاضی که ن بیشتر میخوام رو فصل های آمار تمرکز کنم

چی بگم والا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موفق باشی عزیزم،،ن بابا یه ماه آخرو میخوام بذارم واسه ریاضی و زبان،ریاضی که ن بیشتر میخوام رو فصل ها ...

تو هم موفق باشی یعنی بقیه کتابا رو خوندی؟ من فلسفه منطق هنوز کامل نخوندم😫🤐

کنکور ناعادلانه ست . هممون هم میدونیم و علتش هم میدونیم . فرایندی مزخرف که درسای مزخرف اینده مهمت رو ...

پس ملاک چی باشه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

کنکور به خودی خود بد نیست

فعلا بین بقیه راه های سنجش برای ورود به دانشگاه در ایران بهتر از کنکور وجود نداره (انتخاب بین بد و بدتر)

ولی سهمیه ها خرابش کردن

نمیفهمم مثلا اونی که باباش یه مدت رفته جنگیده خونش رنگی تر از اونیه که پدرش نرفته؟ گیرم پدر تو فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
پس ملاک چی باشه؟

نمره تو درسای تخصصی 

انگیزه نامه 

و رزومه ای که بچه از دبیرستان جمع کرده میتونه راجع به المپیاد ها یا کنگره ها باشه . 

میتونه فقط ازمون چند درس باشه و سهمیه ای در کار نباشه .  من میگم اگه قراره این درس ها چیزی بهم اضافه نکنن؛ مهارت زندگی ای بهم ندن پس چرا باید بخونمشون؟ 

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
کنکور به خودی خود بد نیست فعلا بین بقیه راه های سنجش برای ورود به دانشگاه در ایران بهتر از کنکور وج ...

موافقم به شدت

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
نمره تو درسای تخصصی  انگیزه نامه  و رزومه ای که بچه از دبیرستان جمع کرده میتونه راجع به ...

خب این که خیلی سخت شد

نمره ای که معلم یا کشکی کشکی میده یا عقده ای

و المپیاد که از اول تا آخرش فقط پارتی بازیه 

توی ایران بخاطر پارتی بازیا همچین امکانی وجود نداره

باز کنکور این مسائل توش کمتره رتبه برترا واقعا برتر هستن و خوندن

خب این که خیلی سخت شد نمره ای که معلم یا کشکی کشکی میده یا عقده ای و المپیاد که از اول تا آخرش فقط ...

پس باید نمرات رو نهایی کنن که تبعیض پیش نیاد . همه چی با نظارت حل میشه واقعا . یه جهان تونسته از پس اینا بر بیاد . 

نفرات برتر کنکور؛ اره درسته اما خب همه برابرن بعضی ها برابر تر 😅