2777
2789
یعنی چی .نی نی یار گفت راسته؟

ازش آدرس  خونه و بیمارستان خواسته و هشدار داد اگه دروغ باشه باهاش برخورد میشه

فعلا خبری نیست

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه نگفت خودش گوشی خواهر شوهرم دست منه با اون دارم تاپیک میزنم

عزیزم گوشی اونم دستش باشه اگر مکان عوض شه ای پی باید عوض شه مثلا زده بود بیمارستانم ولی ای پی همون ای پی قبلی بود

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
نه نی نی یار نوشت ای پیای زمانی که میگفته بیمارستانم یا زنداداششم همه یکی بوده

خداروشکر ک دروغ بوده.اینکه بلافاصله زنداداشش بیاد پشت سر هم تاپیک بزنه عجیب بود.منم حس میکنم دروغه

چند ساعت صبر کنید سایت پیگیری کنه هزار تا تایپیک زدن . 

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
خداکنه که دروغ باشه زیادغمگین بود

دروغه الهه جان شک نکن. عزیزم کاربری رو داده دستش آی پی ها اصلا عوض نشدن حتی بیمارستان هم نرفته چون مکانی عوض نشده. مطمئن باش دروغه 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
خداروشکر ک دروغ بوده.اینکه بلافاصله زنداداشش بیاد پشت سر هم تاپیک بزنه عجیب بود.منم حس میکنم دروغه

اره خدا رو شکر ولی بازی با احساسات مردم خیلی بده

یه کاربری واسش نذر کرده بود مامانش هم واسش ختم برداشته بود

عزیزم گوشی اونم دستش باشه اگر مکان عوض شه ای پی باید عوض شه مثلا زده بود بیمارستانم ولی ای پی همون ا ...

خب مگه نمیتونه با ای پی خواهر شوهرش بیاد؟میگفت ازم خواسته برام تاپیک بزن اطلاع بده.منظورت اینه مکان عوض بشه ای پی عوض میشه ینی چی؟متوجه نشدم

عزیزم گوشی اونم دستش باشه اگر مکان عوض شه ای پی باید عوض شه مثلا زده بود بیمارستانم ولی ای پی همون ا ...

درسته.بنطرم همین نشانگر دروع بودن حرفای اون کاربره.یعنی خدا بگم چکارشون کنه.داستان زندگیشو خوندم دلم صعف رفت😓

خب مگه نمیتونه با ای پی خواهر شوهرش بیاد؟میگفت ازم خواسته برام تاپیک بزن اطلاع بده.منظورت اینه مکان ...

اره عزیزم الان اگه شما با گوشیت بری مثلا خونه مادرت ای پی عوض میشه