2777
2789
عنوان

نی نی یار جان🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 49 پست
من قضیشو نمیدونم ولی خیلی اعصابم خرد شد

این آقا درمورداسپرم تاپیک زد وچندتاخانم توتاپیکش بودن بشون گفت بیاید خصوصی  یکی ازکاربرا نی نی یاراتگ کردازاون موقع بااین خانم لج کرده و تابحال همه کاربری هاش ترکیده بازم درمورد این خانم تاپیک میزنه وفحش میده خیلی بیکاره و بی عقله

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
همون موقع میدونستم چ پدر سوختیه عوضی لفظ قلم هم حرف میزد عمرا اگه زنم داشت  تازگیا مردا یاد گر ...

افرین دیقاااا.حالا اگه من باعث ترکیدنش شدم خب یه بار دو بار اومدی فوش دادی بسه دیگ چقدر شخصیت خودتو میبری زیر سوال اخه

20 اردیبهشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع میدونستم چ پدر سوختیه عوضی لفظ قلم هم حرف میزد عمرا اگه زنم داشت  تازگیا مردا یاد گر ...

دقیقااا ثمره جون👌🏻👌🏻

دیگه محیط سایت مثل قبل نیست😞از پسر بچه ۱۳ ساله تا مرد ۵۰ ساله اینجان

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_شب    

سلام من تو دو ثانیه حذف کردم هم اقا رو هم تاپیک رو چرا شما تاپیک زدین همه ببینن؟ گزارشم بزنین ما می بینیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

این آقا درمورداسپرم تاپیک زد وچندتاخانم توتاپیکش بودن بشون گفت بیاید خصوصی  یکی ازکاربرا نی نی ...

وایییییییییی😳😑😑

فکر کنم یه پسر بچه ۱۳ ساله عقده ایه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
یکی دو هفته پیش تاپیک میزد در خواست میفرستاد نینی یارو تگ کردم ترکوندش دیگ ول نمیکرد  میگ تو با ...

عجب احمقیه😑😑

چرا نی نی یار ها یه فکری نمیکنن بخدا دیگه تو سایت هم آرامش روانی نداریم

اره ول کن نیس متاسفانه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂😂واااای چه کنه اییه

احتمالا ۱۴ سالشه اخه کدوم ادم بالغی سر همچین چیزی اینقد گیر میده کینه شتری😑😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عجب احمقیه😑😑 چرا نی نی یار ها یه فکری نمیکنن بخدا دیگه تو سایت هم آرامش روانی نداریم

من دیشب به نینی یار گفتم قطع کن کاربریمو بعد همین اقا با کاربری خانم اومد داشت نی نی یار تگ میکرد.اخر کاربریاشم ۱۹۸۱ بود بعد نینی یار گف هرچی شد بگو قطع میکنم.بعد جالب اینجاس میگ نمیشناسمت الان واست میذارم عکسشو

20 اردیبهشت
سلام من تو دو ثانیه حذف کردم هم اقا رو هم تاپیک رو چرا شما تاپیک زدین همه ببینن؟ گزارشم بزنین ما می ...

عزیزم تاپیک زدم که بگم چندین بار داره به این خانم توسط همین فرد فحاشی میشه

هر بار هم با یه کاربری دیگه میاد میشه یه فکری به حال این فرد کنید؟ 

😑😑😑😑👌🏻👌🏻

عزیزم کلا روت کلید کرده🤕

من موندم اینهمه سیمکارت از کجا میاره

بیااااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وایییییییی خدا😑😑😑

بی شخصیتی در چه حد🤐

فضای مجازی بعضی موش هارو شیر کرده😏

افرین دیقاااا.حالا اگه من باعث ترکیدنش شدم خب یه بار دو بار اومدی فوش دادی بسه دیگ چقدر شخصیت خودتو ...

حتما باید براش مشکل درست کنیم شب عیدی که دست برداره

فحش جرم هست راحت میتونین ازشون تو سایت فتا به صورت انلاین شکایت کنین وقتی شکایت کنین فتا از ما اطلاعاتشون رو میگیره با هزار تا خط عضو شده برای تمام صاحب خط ها هم مشکل درست میشه

هم باید جریمه بدن به خاطر فحش تمامش تو سایت موجوده فتا میگیره از سایت هم براش پرونده درست میشه که تو استعلام بانکها و ادرات میاد بازم براشون مشکل درست میشه

برید گوگل سرچ کنین سایت فتا بعد ادرس میاد اونجا که نوشته ارتباطات مردمی بزنین مشخصات و دلیل شکایت رو بنویسن خیلی زود باهاتون تماس میگیرن چون با سایت ما همکاری دارن نمیخواد برید جایی دیگه فتا خودشون پستها و تاپیک های کاربر رو میگیره و اطلاعاتش بعد باهاش تماس میگیرن  حتما شکایت کنین ازشون به خاطر فحش و مزاحمت هاشون ما هم همکاری می کنیم و شکایت جداگانه ای تحویل میدیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar