2777
2789
عنوان

نی نی یار جان🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 49 پست
😑این کبه چند روزه میبینم اسمشو میگن تو سایت

تازه عضو شده نمیدونم ولی خیلی بدم اومد که تو سایت زنونه به یه خانم توهین کرد مثل این میمونه که تو خونه خودت بزنن تو گوشت

من با این که اون کاربری که بهش فحاشی شد رو نمیشناسم ولی شخصیت یه زن رو زیر سوال برد

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه این آقا بازم‌درمورداون کاربرتاپیک میزنه وای چقدرسیریشه

من قضیشو نمیدونم ولی خیلی اعصابم خرد شد

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
وای این باز شروع کرد😐😐😐😐

عزیزم قضیه چیه؟

بااینکه نمیشناسمت ولی خیلی برات ناراحت شدم 

دلم میخواد سایت برگرده به روزای قبل خودش که همه چی آروم و اوکی بود😞

اره

همون موقع میدونستم چ پدر سوختیه عوضی لفظ قلم هم حرف میزد عمرا اگه زنم داشت 

تازگیا مردا یاد گرفتن میان وسط زنا میپلکن ۴ تا جمله کتابی میگن که کسی هم کاری باهاشون نداشته باشه

وقتیم میگیم مردا نباید عضو شن یه عده جرمون میدن که شما عقب مونده این ک جنسیتی میکنید موضوع رو

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
موضوع عباسه؟ عباسی ک براش تاپیک میزنید همونیه که تو امضاش نوشته بود تولد خانومشه؟

نمیدونم گلم ولی تازه تاپیکشو دیدم و خیلی ناراحت شدم از توهینش

مگ باز عباس اومده؟

مگه همیشه میاد؟🤕

عزیزم قضیه چیه؟ بااینکه نمیشناسمت ولی خیلی برات ناراحت شدم  دلم میخواد سایت برگرده به روزای ق ...

یکی دو هفته پیش تاپیک میزد در خواست میفرستاد نینی یارو تگ کردم ترکوندش دیگ ول نمیکرد  میگ تو باعث شدی من بترکم و هر بار میاد فوش بارونم میکنه و میترکه

20 اردیبهشت