2821
2789
عنوان

تربیت کودک👼✍

98 بازدید | 6 پست

خیلی از والدین فکر می کنند همین مقدار که

فرزند خود را کتک نمی زنند

وسایل موردنیاز او را تهیه میکنند

گاهی برای او وقت میگذارند

وظیفه خود را به عنوان والد به نحو احسن انجام دادند

بعد اعتراض میکنند

چرا فرزندم عصبی است؟

چرا فرزندم،افسرده است؟

چرا فرزندم لجباز است؟ و....

اگر یک دوربین مخفی در منزل تان نصب کنیم، تا از زمانهایی که خودتان عصبانی هستید فیلم بگیرد

یا ضبط صوتی مخفی که صدایتان را ضبط کند

فکر می کنید از صفر تا 10 چه نمره ای بگیرید؟

حالا بیایید به جای تمرکز بیش از حد به رفتار دیگران ، رفتار خودمان را زیر ذره بین ببریم و مورد توجه قرار دهیم. قطعا بهتر رفتار خواهیم کرد.

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

@بی_تو_مهتاب_شبی_باز  

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام.پسر منم ۶سالشه فوق العاده عصبی شده البته یه داداش ۲ ساله هم. داره کلافم کرده به نطرتون چکارکن ...

سلام.عزیزم من مشاور نیستم این مطالب را از کانال تربیتی میذارم برای بچها ک استفاده کنند اگر مطلبی چیزی پیدا کردم براتون حتما میذارم

سلام.پسر منم ۶سالشه فوق العاده عصبی شده البته یه داداش ۲ ساله هم. داره کلافم کرده به نطرتون چکارکن ...

شبا زود بخوابه . ۸..۹

تبلت و گوشی هم اصلا 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
شبا زود بخوابه . ۸..۹ تبلت و گوشی هم اصلا 

عزیزم شبا ساعت ده میخابه

اما وقتی میریم با گوشی بازی میکنه

به هیچ وجه نمیتونم ازش گوشی رو بگیرم 

چون وحشتناک جیغ وفریاد میکنه😥😥😥

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
عزیزم شبا ساعت ده میخابه اما وقتی میریم با گوشی بازی میکنه به هیچ وجه نمیتونم ازش گوشی رو بگیرم&nb ...

براش قانون بذار و بچو مثلا بک ساعت و بعدش بگو یه ساعتت تموم شد عزیزم فرپا دوباره بازی کن و از جیغ هاشم مترس 

اینو تو تلپیزیون روانشناس میگفت 

جیغ زد بغلش کن ارومش کن اما سر حرفت وایسا

اگر راهی نبود راهی بساز ...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسر بیست ساله

amehdi4554 | 43 دقیقه پیش

𝙢𝙞‌‌‌‌‌

_shayea_ | 43 دقیقه پیش
2791
2779