2777
2789
عنوان

با این حالم برم پیشش زشته؟

304 بازدید | 23 پست

من می‌خوام امشب برم پیش دوستم خونش بمونم ..یه شهر دیگه هست ولی خیلی نزدیک به شهر ما هست زیاد فاصله نیست من حالم خوبه یعنی میتونم همه کارا انجام بدم راه برم خوبم فقط یک مسمومیت کوچیک شدم و خیلی ببخشید  اسهال هستم ..قرص ضد اسهال هم خوردم ولی باز قطع نشده ..

من بهش قول دادم امشب میرم پیشش .فقط امشب شوهرش خونه نیست و خیلی فرصت خوبیه 

دیگه پیش نمیاد ...چیکار کنم بچه ها من اگر برم خونش اسهال و استفراغ باشم زشته ؟ چون خودم که میرم ولی میگم زشت نباشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای خشک را قاطی ماست کن ،بخور خوب میشی

مرسی عزیزم دستت درد نکنه ...من میگم امروز صبح برم یه سرم و آمپول دکتر برام بزنه که تا شب خوب بشم ؟ دکتر برم یا نرم بنظزتون ؟

بهش بگو اینجور شدم... چیکار کنم... میارسم اذیت بشی. دستشویی شون کجاست؟ اگ تو حیاط باسه خیلی خوله ولی ...

آره بهش گفتم ..دستشوییشون تو خونه هست 😟خاکشیر بخورم یا بنظرت برم دکتر بهم سرم آمپول چیزی بزنه؟

از یه طرف غذا میترسم بخورم چون معدم داغون شده دیشب تاحالا گلاب به روتون بالا میاوردم الان یکم بهترم ..خاکشیر بخورم یا دکتر برم ؟ که تا شب خوب شم

شاید کروناس یکی از اقوام ما اسهالو استفراغ داشت تست دادمثبت بود

فکر نمیکنم کرونا باشه چون من زیاد بیرون نمی‌رم اگرم میرم رعایت میکنم دیروزم چند تا چیز باهم خوردم نمی‌دونستم تداخل داره قرمه سبزی با ماهی خورده بودم