2777
2789
دوستام‌گفتن چون فک کرده باخودش احتمالا ک تو رو راحت میتونه بدست بیاره دل شو زده رفته نمیدونم واقعا ...

نمیخواد به چرایی اون قضیه فکر کنی. اون اتفاق افتاده به هر دلیلی. تو که مقصر نبودی. هزاران نفر هستن که میتونن بیان تو زندگیت و تو با اون نفر خوشبخت بشی. 

شکسته نفسی میکنی خانوم دکتر😁 . بابا خیلیا آرزوشونه جای تو باشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. نفهمیدم. ازشم پرسیدم ربطش داد به اینکه من براش تو زندگیش شانس نیاوردم😄 خیلی بهانه ش الکی بود

میدونی جامعه یه حس قدرت زیادی به مردا داده که باعث شده فکرکنن هرکار بخان میتونن کنن 

هروقت بخان طرفو ول میکنن میرن 😑

هم کلاسیم بود اخه پسر خوبیم هس  اما نمیدونم چرااینکارو کرد

آخه مشکل اینه ما بعضب وقتا از سر تنهایی فکر میکنیم طرف خوبه. چون از قضیه خودم فکر میکردم اون هییییچ ایرادی نداره الان بعد از چند سال با خودم میگم خدایا اون چقدر ایراد داشته من نفهمیدم. 

یه جا یه نفر میگفت ما بعضی وقتا فکر میکنیم عاشقیم. ما بیشتر از سر تنهایی و پر کردن کمبودامون فکر میکنیم فقط فکر میکنیم عاشق شدیم.... بعد که یکم بگذره میفهمیم همش پوچ بوده

میدونی جامعه یه حس قدرت زیادی به مردا داده که باعث شده فکرکنن هرکار بخان میتونن کنن  هروقت بخا ...

آره. مردسالاریه دیگه. حتی  تو وجود ما خانوما هم هست. اصلا خود به خود یه جاهایی واقعا حق خودمونو نادیده میگیریم. چون ما هم با همین فرهنگ تربیت شدیم و همینا رو دیدیم . رفته تو ضمیر ناخودآگاهمون

آخه مشکل اینه ما بعضب وقتا از سر تنهایی فکر میکنیم طرف خوبه. چون از قضیه خودم فکر میکردم اون هییییچ ...

والا برا من از سر تنهایی نبود اصن

ولی خب چون پسره پولدار و خوشگل بود یه غرور زیادی داشت ک فک کنم همین چیزا باعث شد ک فکرکنه بهتر ازمن براش زیاده و گذاشت رفت

آخه مشکل اینه ما بعضب وقتا از سر تنهایی فکر میکنیم طرف خوبه. چون از قضیه خودم فکر میکردم اون هییییچ ...

من اول عاشق اخلاقش شدم وخب خوشگلم بود واقعا مو بور سفید

بعد اینکه بامن کات کرد تازه فهمیدم پولدارم بوده و... ولی هیچوقت اینا برام مهم نبود خودشو دوسداشتم