2777
2789
عنوان

یه مشکل دارم

159 بازدید | 15 پست

من خیلی اجتماعیم و با همه صمیمی اکثریت دوسم دارن و خیلی شوخ طبع ولی یه مشکل دارم اینه که وقتی از کسی خوشم میاد هرکار میکنم پیش اون ضعیف میشم و باعث میشه طرف مقابلم از من خوشش نیاد چرا اخع اصن با هم جور در نمیاد زندگی من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجورایی انگار همزاد منی ولی من سریع هم عصبی میشم نقطه ی صفر تا ۱۰۰ عصبانیتم ۳ الی۴ دقیقه اس

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
یجورایی انگار همزاد منی ولی من سریع هم عصبی میشم نقطه ی صفر تا ۱۰۰ عصبانیتم ۳ الی۴ دقیقه اس

من اصن تو کار خدا موندم چرا اخع همه خوششون ازم میاد ولی من کاری نمیتونم کنم بعد عصبی هم بشم ۲ ۳ روزی فکرم داغون میشه به همین خاطر اکثر موقع ها شادم 😅حتی کسی بهم داد و بیداد میکنه من بهش میخندم 

من اصن تو کار خدا موندم چرا اخع همه خوششون ازم میاد ولی من کاری نمیتونم کنم بعد عصبی هم بشم ۲ ۳ روزی ...

آفرین همین روحیه ی شادتو حفظ کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
توام همینطور 😅بخند ما که کاری از دستمون بر نمیاد 

از بس خندیدم هیچکس منو جدی نگرفت فکر میکردن تو دلم هیچ غمی نیس ولی .....فقط خدا میدونه 

انشالله مشکلت حل بشه اگه کمکی هست یا راهنمایی خواستی در خدمتم 

قربانت عزیزم ممنونم از دعای قشنگت