2777
2789
عنوان

عموی بی... بیایین😔

405 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من مجردم و۲۱سالمه ومحیطی ک توش زندگی میکنیم کوچیکه وزودخبرامیپیچه،سه روزپیش عموموزندان کردن ب جرم بحث ودشمنی که بایه بنده خداداشتن واونروز که مامورااومده بودن ببرنش همه مردم جمع شده بودن😔خانواده پدریم همه شون یه عیبی دارن چ کوچیک وچ بزرگ ومیترسم این چیزا روازدواج من تاثیربزاره😔برعکس یکیو دوس دارم ولی باباش خشک مذهبی وحس میکنم ازخانواده پدریم متنفره😓میترسم از اینده😞دست ماادما نیست که بعضی افرداخانواده باعث سرافکندگی وآبروریزیمون میشن😔همش بایدغصه شونو بخورم ومیترسم دود این قضایاشون توچشم من وبقیه دیگشون بره 

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالا با کسی که میخوای به خوبی و خوشی ازدواج کنی

ممنونم بعضی وقتاخیلی امیدوارم وفراموشم میشه غماولی چن وقت ک میگذره یه چیزی پیش میاد ک باااز ته دلم خالی میشه😔

کسی ک تورو میخواد باید با خوبو بد تو کنار بیاد 

ادم کامل ک مورد پسند همه هست والا 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
در اکثر موارد دودش به چشم بقیه اعضا هم میره

کاش افرادخانواده ک باعث بی ابرویی میشن رودنیانیومده بودن ازاول یاکلاخداازبین میبردشون😔

منم مثل تو از ترس اینکه گندکاریه یه سری ازافرادخانواده روآیندم تأثیربذاره باعث شدزودازدواج کنم .نمیگم راضی نیستم ولی ازدواجی ک من کردم شرایطش سخت وخاصه بایدصبورباشم واقعا.. اماخداروشکرکه ازدواج کردم وگرنه هرروزیکی یه گندی بالامیاورد.. هنوزم میترسم شوهرم‌بفهمه و آبروم‌بره بارهاهم فهمیده وبحثمون شده.. چرا بعضیافکرآبروبقیه خانواده نیستن😞

خدایا شکرت شکرت شکرت
کسی ک تورو میخواد باید با خوبو بد تو کنار بیاد  ادم کامل ک مورد پسند همه هست والا

درست میگی اما همه اینجورفک نمیکنن