2777
2789
عنوان

عموی بی... بیایین😔

396 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من مجردم و۲۱سالمه ومحیطی ک توش زندگی میکنیم کوچیکه وزودخبرامیپیچه،سه روزپیش عموموزندان کردن ب جرم بحث ودشمنی که بایه بنده خداداشتن واونروز که مامورااومده بودن ببرنش همه مردم جمع شده بودن😔خانواده پدریم همه شون یه عیبی دارن چ کوچیک وچ بزرگ ومیترسم این چیزا روازدواج من تاثیربزاره😔برعکس یکیو دوس دارم ولی باباش خشک مذهبی وحس میکنم ازخانواده پدریم متنفره😓میترسم از اینده😞دست ماادما نیست که بعضی افرداخانواده باعث سرافکندگی وآبروریزیمون میشن😔همش بایدغصه شونو بخورم ومیترسم دود این قضایاشون توچشم من وبقیه دیگشون بره 

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا با کسی که میخوای به خوبی و خوشی ازدواج کنی

ممنونم بعضی وقتاخیلی امیدوارم وفراموشم میشه غماولی چن وقت ک میگذره یه چیزی پیش میاد ک باااز ته دلم خالی میشه😔

کسی ک تورو میخواد باید با خوبو بد تو کنار بیاد 

ادم کامل ک مورد پسند همه هست والا 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
در اکثر موارد دودش به چشم بقیه اعضا هم میره

کاش افرادخانواده ک باعث بی ابرویی میشن رودنیانیومده بودن ازاول یاکلاخداازبین میبردشون😔

منم مثل تو از ترس اینکه گندکاریه یه سری ازافرادخانواده روآیندم تأثیربذاره باعث شدزودازدواج کنم .نمیگم راضی نیستم ولی ازدواجی ک من کردم شرایطش سخت وخاصه بایدصبورباشم واقعا.. اماخداروشکرکه ازدواج کردم وگرنه هرروزیکی یه گندی بالامیاورد.. هنوزم میترسم شوهرم‌بفهمه و آبروم‌بره بارهاهم فهمیده وبحثمون شده.. چرا بعضیافکرآبروبقیه خانواده نیستن😞

خدایا شکرت شکرت شکرت
کسی ک تورو میخواد باید با خوبو بد تو کنار بیاد  ادم کامل ک مورد پسند همه هست والا

درست میگی اما همه اینجورفک نمیکنن