2777
2789
عنوان

کار

105 بازدید | 11 پست

دوستان کسی کاری میشناسه که بتونم تو خونه انجام بدم 

خیلی نیاز مالی دارم و از طرفی درسم سنگینه تایمم در حد ۳ ۴ ساعت در روز هست

تدریس همه سال های ابتدایی و راهنماییم اوکیه اگر معلم خصوصی نیاز باشه

سال سوم پزشکی شهیدبهشتی میخونم کارای کامپیوتریم تقریبا خوبه و هر کاری باشه فرقی نمیکنه انجام میدم تو خونه

خلاقیتمم خوبه 

موشن گرافیک

کد نویسی

سایت یا پیج تبلیغاتی 

تایپپر

اینا در امدشون خیلی خوبه تو اینترنت سرچ کن و بیشتر دربارشون تحقیق کن

میتونی بری کاشت ناخن یاد بگیری و کلی هم مشتری داره یکی از دوستام ۱۵ سالشه و الان یاد گرفته

و خدایی که به شدت کافیست🌱
موشن گرافیک کد نویسی سایت یا پیج تبلیغاتی  تایپپر اینا در امدشون خیلی خوبه تو اینترنت سرچ ک ...

بیرون نمیتونم کارکنم این استخدام تایپا هیچکدوم جواب گو نیستن😭😭😭

تو خرج تحصیلم موندم یه کتاب نمیتونم بخرم کتابامون همشون ۴۰۰ ۵۰۰ تومانههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون نمیتونم کارکنم این استخدام تایپا هیچکدوم جواب گو نیستن😭😭😭 تو خرج تحصیلم موندم یه کتاب نمیت ...

خب همون چنتا مورد ک گفتم رو تو اینترنت بزن اگ یادبگیزی در امدت عاالی میشه

میتونم شماره کسی ک موشن یاد میده بهت بدم

خب همون چنتا مورد ک گفتم رو تو اینترنت بزن اگ یادبگیزی در امدت عاالی میشه میتونم شماره کسی ک موشن ی ...

من سرعت تایپم ۴۰ کلمه ، سرعتم میشه گفت خیلی خوبه ولی کوش کار😭 اگر سفارش باشه مشگلم حل میشه نمیدونم از کحا باید سفارش بگیرم

من سرعت تایپم ۴۰ کلمه ، سرعتم میشه گفت خیلی خوبه ولی کوش کار😭 اگر سفارش باشه مشگلم حل میشه نمیدونم ...

تو اینترنت سرچ کن

قبلا دیدم اما یادم نیست چ سایتی بود

عزیزم کاری که من دارم درامدش خوبه

من بهمن ماه ۳ میلیون گرفتم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
چطوری هست ؟ شرایطش چیه؟

کارش مشاوره محصولات شرکت سلول های بنیادی هست و شرایطش رو هم من اطلاع ندارم دقیق ولی میتونم شماره کارشناس شرکت رو براتون بفرستم تا راهنماییتون کنن

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
کارش مشاوره محصولات شرکت سلول های بنیادی هست و شرایطش رو هم من اطلاع ندارم دقیق ولی میتونم شماره کار ...

مگه خودتون باهاشون کار نمیکنید؟یعنی نسبت به فروشتون پورسانت میگیرید یا هر مشاوره حقوق داره؟

بله اگر لطف کنید ممنون میشم

مگه خودتون باهاشون کار نمیکنید؟یعنی نسبت به فروشتون پورسانت میگیرید یا هر مشاوره حقوق داره؟ بله اگر ...

چرا کار میکنم ولی استخدام دست من نیست و منم رزومه نمیتونم تایید کنم پس از شرایط استخدام خبر ندارم

فقط کارشناس همچین اجازه ای داره 

عزیزم لطفا تو خصوصی بهم پیام بدین که شمارشون رو براتون بفرستم