2777
2789

نامزدم با دوستای دوران دانشگاش چت کرده بود با یه دختره ک اول دایرکتشم بود پیام هارو پاک کرده بود ازش فقط یدونه پیام بود گفتمش چرا باهاش حرف زدی گفت حرف نزدم این دختره ب من پیام داده اینم پیام اولشه جواب ندادم بعدم گوشیش رو نشون داد گفت فالوش هم نکردم خودم دختره رو فالو کردم دیدم همه عکساشو از سال ۹۸ تا ۹۹الان لایک کرده یعنی فالو داشتتس منظورم اینه ک دروغ گفت بهم 

مگرنه چت با دختر زیاد بود دایرکتش و پاک نکرده بود و البته برای خیلی هفته های پیش بود ک چیزی هم توشون نبود

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه استارت هر رابطه ای یه زمان لازم داره که این کارای دوران مجردی طرف جمع و جور بشه!!کنجکاوی نکن و بهش فرصت بده

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
خب

گفتم بلاکش کن چند وقت بعد خودش گرفت اینستاش رو پاک کرد نمی‌دونم چرا فالووینگاشو نگاه کردم دیدم دختره رو بلاک ک هیچی دوباره گرفته فالوش کرده بعدم ک بهش گفتم کلی دعوا کرد و جبهه گرفت ک تو الکی ب من شک داری

همیشه استارت هر رابطه ای یه زمان لازم داره که این کارای دوران مجردی طرف جمع و جور بشه!!کنجکاوی نکن و ...

آخه آدم نمیشه هنوز یه گروه داره با اونا می‌ره تو گروه باهاشون چت می‌کنه

پس چرا من از همون. وز اول بهش کامل وفادار و متعهد بودم😔😔

آخه آدم نمیشه هنوز یه گروه داره با اونا می‌ره تو گروه باهاشون چت می‌کنه پس چرا من از همون. وز اول ب ...

نه اگه شیطونی میکنه گوششو بپیچون و باهاش اتمام حجت کن؛منظورم اینه که توی چتای گذشته و ... کنجکاوی نکن

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
نه اگه شیطونی میکنه گوششو بپیچون و باهاش اتمام حجت کن؛منظورم اینه که توی چتای گذشته و ... کنجکاوی نک ...

ن چتاش رو دیدم جدید بودن برای یه هفته پیش بودن