2777
2789
عنوان

درد دل با خدا 😍😍😍

63 بازدید | 9 پست

سلام ای مهربانترین مهربانان ... مرا میشناسی ؟ نامه ات به دستم رسید و بر بار شرمساریم افزود ... ای یا ر از شاهرگم نزدیکتر .. آیا شاهد همه گناههای من بوده ای ؟...گرچه میدانم چشم بر بسیاری از آنها بستی لیکن حجم گناههای خود را میدانم که بین من و تو ابری سنگین بر افراشته و مرا در این سیاهی سرگردان نموده و تو چه مهربانی که به جستجوی من آمدی و مرا به حال زار خودم رها نکردی ...دستم را بگیر عزیز کریم ...من به بندگی تو مفتخرم ...بنده نوازی بفرما و از سر تقصیراتم بگذر که سر بلند کردن نتوانم چه رسد دعوت تو به استجابت من ...با این حال از در رحمتت بر نخیزم که میدانم کلید همه درهایی که به روی خود بستم در ید توانای توست . و لا حول ولا قوه الا به نام تو ای ای بلند مرتبه ی بزرگوار .... سلام ای مهربانتر از مادر .... چونان طفلی جسور و گستاخم نا فرمان و زیانکار که جز تو ملجا و پناهی ندارم و مرا به راه راست هدایت فرما ...من بسیار سزاوارم به رحمتت ... آخر من جز تو دلسوزی ندار م ....مرا دریاب پذیرنده می توبه کنندگنان ... ای قادر متعال عاشقانه دوستت دارم و میدانم که عاشقانه مرا آقریده ای ... تو را به عشق قسم میدهم مرا هم در سایه عشق کبریایت پناه د ه.... آمین

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی.... خاک تو سرم شده نمازام خیلی سست شده ایمانم خیلی سست شده

من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می دهم (قریش 3) برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگه با هم باشیم (فجر 28-29) تا یک بار دیگه دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. (مائده 54 این ایه خداست در قرآن هر چقدرم ما ازش دور باشیم بازم آغوشش بازه خواهر گلم که بنده هاش برگردن پیشش

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می دهم (قریش 3) برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگه با هم باشیم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یک بی خبر از راه رسید جان مرا برد ... 🍃
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فدای اشکات خواهری 

شور زندگی می خواهم

خدایا این دلمردگی را از من بگیر

همانطور که رویاهایم را گرفتی

خدایا نیمه شب منم که در می زنم

در را باز کن

دلم آغوش سبز تو را می خواهد

دلم آرامشی از جنس نور می خواهد

در را باز کن... خدا همیشه هست برگرد پیشش 😍😍😍😍😍😍😍