2777
2789
عنوان

حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
متاسفانه همش رو موقع خوردن ساندویچ خوردم🥲

نوش جونت 😍🤤🤤🤤

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
نصفشو میدادی بمن اینجوری نمیشدی

پیشم نبودی منم بزور خوردم کلا کم خوراکم و چون اینبار یهو اینقدر خوردم اینجوری شدم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز میخای یه چیز بخوری روش که😅😅

😂😂از بس که گیج شدم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
آب نبات داغ برای جلوگیری از دل درد 

مرسی🤍

عجب  به خودت رحم کن✋

😂😂😂خیلی وقت بود اینجوری نخورده بودم

نوش جان  پس بی زحمت برو‌دشویی یه زحمتی بکش  ببین چی میشه🤔🤔🤔

وای خدا نکشتت 😅 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
نوش جان  پس بی زحمت برو‌دشویی یه زحمتی بکش  ببین چی میشه🤔🤔🤔

اینکارو انجام دادم😅😅اما هنوزم😐به غلط کردن افتادم

هیچی پس  همگی دسامونو میبریم بالا  با هم دیگه میخونیم دعا😄😄😄

قربان شما😂😂🤍🤍