2777
2789
عنوان

عفونت دارم

100 بازدید | 13 پست

سلام عفونت دارم ولی اصلادکترنرفتم ازمعاینه  میترسم  احساس میکنم واژنم بوی بدمیده هرروزمیرم حموم ترشح هم دارم چندروزه الان روی شکمم به سمت مثانم روفشارمیدم دردمیکنه پهلودردوکمردردم داره چه دارویی استفاده کنم  که خوب باشه طریقه مصرفشم بگین ممنون میشم چون واقعادارم اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

dr.berjis رو تو اينستا سرچ كن ازش بپرس بهت كمك ميكنه .  يا بايد پماد بزنى يا تو يه لگن تميز اب جوش و اب سردو قاطى كن ولرم باشه نه داغ مه سرد. به مدت ١٠ دقيقه بشين توش ٤-٥ قاشق جوش شيرين هم قاطى كن . اب رو اتيشه. خودت رو هم تميز نگه دار. خيلى دقت كن چون همين عفونتا باعث نازايى ميشه. من زخم خورده اين عفونتايه بدون درمان شدم 😔

چه کپسولهایی خوبه بگیرم

عزیزجانم من نمیتونم دارویی که خودم استفاده کردم به شما بگم برو دکتر بهتر راهنماییت میکنه خدایی نکرده ممکنه برات مناسب نباشه بعد مدیونت میشم

dr.berjis رو تو اينستا سرچ كن ازش بپرس بهت كمك ميكنه .  يا بايد پماد بزنى يا تو يه لگن تميز اب ...

من خداروشکربچه دارم یعنی توی جوش شیرین بشینم خوبه هرروزبایداینکاروانجام بدم

من خداروشکربچه دارم یعنی توی جوش شیرین بشینم خوبه هرروزبایداینکاروانجام بدم

سه روز پشت سر هم انجام بدى اوكى ميشى. خب خداروشكر. ولى بازم عفونت هرجاى از بدن باشه بايد ريشه كن بشه. واسه الان كه وقت دكتر رفتن نيست . همين حوش شيرين و اب ولرم خوبه.  قشنگ يه لگن پر از اب جوش كن اندازه همونقدر اب سرد قاطى كن تا ولرم و گرم باشه بعد ده ديقه بشين توش و تكون نخور و در اخر خودتو بشور. من ٤ روز بود خارش داشتم تا رفتم خونه مامانم بهش گفتم سريع برام اينكارو كرد همون لحظه خوب شدم

سه روز پشت سر هم انجام بدى اوكى ميشى. خب خداروشكر. ولى بازم عفونت هرجاى از بدن باشه بايد ريشه كن بشه ...

برای من خوبه پس اینکاروانجام بدم من خارش ندارم فقط ترشح دارم خودم حس میکنم چندروزیه واژنم بوی بدمیده

برای من خوبه پس اینکاروانجام بدم من خارش ندارم فقط ترشح دارم خودم حس میکنم چندروزیه واژنم بوی بدمیده

اره خوبه كلا جوش شيرين درمان خانگى عفونته. بعدشم ترشحات كه خوبه اين يعنى بدنت داره عفونتو دفع ميكنى . از همين الان شيرينى و چيز شيرينو بزار كنار بزار واژنت اون حالت تميز كنندگيشو از ديت نده.

اره خوبه كلا جوش شيرين درمان خانگى عفونته. بعدشم ترشحات كه خوبه اين يعنى بدنت داره عفونتو دفع ميكنى ...

رفتم الان داخل جوش شیرین ۱۰دیقه نشستم یعنی اصلا شیرینی جات نخورم