سلام عزیزان؛امیدوارم که دل همگی شاد و تن همگی سالم باشه و روزهای قشنگی رو کنار آدمایی که دوستشون دارید سپری کنید. من که امروز روز خیلی سختی داشتم خیلی سخت ! جوری که الان که دارم این متن رو مینویسم قلبم و دستم چپم از شدت درد اشکم رو در اورده.
از اردیبهشت سال ۹۸ تا به این لحظه درگیره یه کابوسم هر لحظه ممکنه دیگه مامانم نباشه . شرایط مامانم باعث شد که بابام هم بهم بریزه حتی تا مرز اخراج از کارش پیش رفت. تک فرزندی خیلی سخته ، بیکسی خیلی سخته تو این دنیا جز پدر و مادرم فقط مامانبزرگم رو داشتم که اونم دو سال پیش رفت. فامیلای این دوره زمونه هم از دشمن بدتر هستن. من هنوز بچهام و تصور زندگی بدون مامان و بابام حتی یه لحظه وحشتناکه ... از شما خواهش میکنم ، التماستون میکنم به حق باب الحوائج ، به حق حضرت ابالفضل ، امشب منو هم یاد کنید . میدونم همه گرفتارن ولی شما تنها کسایی هستین که میتونم ازتون درخواست دعا داشته باشم. فقط ده سال فقط ده سال مامان و بابام صحیح و سالم و زنده باشن ! ده سال برای منی که هیچکس رو ندارم جز مامان بابام خیلی زیاده خیلی.
بیکسی بد دردیه ازتون عاجزانه درخواست التماس دعا دارم. ممنونم از همگی 💞🙏
خیلی خسته ام خیلی ... هر لحظه با ترس از دست دادن عزیزت زندگی کنی ، نابود میشی و من نابود شدم !
۴۰ کیلو شدم ...موهای سرم سفید شدن ...
محتاجم به دعای شما 💔🙏