2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا باورم نمبشه هنوز ب ثانیه نکشید زودی مثبت شد یعنی واقعا باردارم؟ی روز بیشتر عقب ننداختم

خانومی خیلی ها حتی قبل موعد بی بی شون مثبت میشن بعضی هام نه بعد پریودی انشالله با دل خوش به دنیا بیاد فکر کن چه روز وچه شبی بی بی چک مثبت شده عیدی گرفتی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بخدا باورم نمبشه هنوز ب ثانیه نکشید زودی مثبت شد یعنی واقعا باردارم؟ی روز بیشتر عقب ننداختم

مثبته عزیزم .. هم پررنگه همم یروز عقب انداختی هم زود رنگ گرفته ... واسه اینکه شکت برطرف شه فردا برو ازمایش بده  فردا نری دیگع میخوره ب تعطیلات

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
خانومی خیلی ها حتی قبل موعد بی بی شون مثبت میشن بعضی هام نه بعد پریودی انشالله با دل خوش به دنیا بیا ...

قبلش با شوهرم دعوام شد رفتم پیاده روی حال و هوام عوض بشه یعنی فقط گریه میکردم سرراه گفتم بزار ی بیبی بخرم ولی اصلا امید نداشتم یهو دیدم مثبته احتمال خطا نیست؟

مثبته عزیزم .. هم پررنگه همم یروز عقب انداختی هم زود رنگ گرفته ... واسه اینکه شکت برطرف شه فردا برو ...

ارا فردا میرم از اینکه پررنگه یعنی بتا بالاست؟دلیلش چیه؟اخه بعًضیا میگن هاله افتاده

ارا فردا میرم از اینکه پررنگه یعنی بتا بالاست؟دلیلش چیه؟اخه بعًضیا میگن هاله افتاده

فردا حتما انشالله جواب ازمایش گرفتی منو ریپلا کن بگو عدد چند

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

لقاح زود انجام شده حتما ... نگران هیچی نباش 

بخدا باورم نمیشه اخه علایم پری دارم خطری نداره ی موقع؟

علائم پریود با بارداری یکیه ..البته من تجربه ندارم ولی چیزی ک‌شنیدم اینه

علائم پریود با بارداری یکیه ..البته من تجربه ندارم ولی چیزی ک‌شنیدم اینه

اره واقعا ب خاطر همی میگفتم باردارنیستم اخه دوستم میگفت ماهی ک باردار شدم علایمی نداشتم

اره واقعا ب خاطر همی میگفتم باردارنیستم اخه دوستم میگفت ماهی ک باردار شدم علایمی نداشتم

ینی درد پریود نداشتع ؟