2777
2789
عنوان

دوستان ی لحظه😭

298 بازدید | 61 پست

دوسپرسم امروز اصن نتشو روشن نکرده بود منم گفتم سرکاره طفلک بش پیام دادم جواب نداد پیام عادی تو واتساپم پیامام ی تیک خورد الان رفتم تل دیدم تل نصب کرده با عکس خودش نگید کات کن بخدا خیلی اخلاقش خوب بود یکی از سیم کارتاشم ی مدت خاموش بود الان دیدم روشنه ای خدا آخه مگ میشه تو تل همش آن بوده ولی وات نیومده 😭😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بلاک کرده 😑

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

دوس پسر

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب نیومده باشه حتما حوصله نداشته دیگه

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
بلاک کرده 😑

ن عکسش هی😭😭😭

خوب نیومده باشه حتما حوصله نداشته دیگه

متنو دوباره بخون میگم پیام ی تیک خورده

شاید جای دیگه سرش گرم. حالا چراگریه میکنی،؟ برا ، یه دوست پسرررر؟ 

اخ دارم میمیرم ای خدا تازه یکم خندیدم😭😭😭

اگ عااااشقش هم هستی طرفت کم محلی کرد هیچوق پیگیر نشو هیچوق

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
شاید وات شو حذف کرده حذف نه حذف اکانت

ن نکرده

متنو دوباره بخون میگم پیام ی تیک خورده

مگه میشه خب وفتی تلگرام آنلاین میزنه باید پیام تو وات دو تیک بخوره حتما مگه اینکه یا بلاک کرده یا هم تلگرامش با ی خط دیگه است 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم