2777
2789
عنوان

قرص ياسمين

186 بازدید | 9 پست

سلام من دوماهه سقط كردم بعد پريود قبليم شديد بود دكترم يك ماه قرص ياسمين داد واسه اينكه كيستم از بين بره اين ماه خيلي كم خونريزي دارم از خودش پرسيدم ميگه به خاطر قرصاست كسي بوده اولين دوره اينجوري كم خونريزي داشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بخاطر قرص،قرصش حرف نداره،عالیه،ولی گیر نمیاد لامصب،

شماهم اينجوري بودين اخه اين ماه اجازه بارداري داده مشكلي پيش نمياد كم خون مياد ازم من سرچ كردم چون تخمك گذاري نميشه  كم خون مياد 

شماهم اينجوري بودين اخه اين ماه اجازه بارداري داده مشكلي پيش نمياد كم خون مياد ازم من سرچ كردم چون ت ...

من پلی کیستیک بودم،زمان مجردی،چندین ماه خوردم،خداروشکر هیچوقت کیست هام برنگشته،برای جوشای صورتم هم خیلی خوب بود،نگران نباش قرص ضد بارداری بخوری خونریزی رو کن میکنه....استرس مانع بارداریت میشه اصلا به هیچی فک نکن....دکتر کارش رو بلده

من پلی کیستیک بودم،زمان مجردی،چندین ماه خوردم،خداروشکر هیچوقت کیست هام برنگشته،برای جوشای صورتم هم خ ...

شمت مصرف ميكردين خونريزيتون كم بود براي من خيلي كمه دعا كنين باردار بشم ترسيدم از خونريزي كم ماه پيش خيلي خونريزي داشتم اين ماه نه