2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر؟؟؟؟

289 بازدید | 21 پست

با شوهرم دعوا کردم شب ساعت ۱۲ زنگ زد مامانش گفت عزیزمممم بیام دنبالت ببرمت بیرون بیا دور هم باشیم لباس بپوش بیام دنبالت در حالی که اون روز کلی تدارک دیده بودم چهارشنبه سوری بود شب ساعت ۱۱ اومد از مغازه بعد گفت شام بخوریم بریم بیرون منم گفتم الان دیگه نمیشه دیر وقته تا ما شام بخوریم میشه ۱۲ هیچ وقت برا من درست و حسابی وقت نمیزاره تا میگم وقت بزار برام میگه کارم واجب تره مناسبت ها همیشه تو مغازه هست سه ماهه عروسی کردم اینم وضع زندگی من تازه دیشبم بهم گفت تو از خونواده فقیر بودی گرفتمت به پدر و مادرمم فوش داد در حالی که اونا عیدی فرستاده بودم با کلی غذا براش ؟؟؟شما جای من بودین چی کار میکردین ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غلط میکنه فحش میده نزار تحقیرت کنه خوااهر.جلوش کایسا تااولشه وگرنه وقیح ترمیشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

خودتو به بیخیالی بزن عیدنو خراب نکن‌نزار زندگیت خرابشه باسیاست همه رونگهدار به خونوادتم‌نگو بهشون توهین شده  الان یه سری میان راهنمایی میکنن که خدای نکرده جداشی احساسی جلونرو باسیاست زندگیتو حفظ کن‌

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
۳ تا از النگو هامو فروخته ۱۸ میلیون ماا پیش دادم براش سرمایه اینم طرز کلامشه

😐😐😐😐

حالشو بگیر،دعواتونم ب هیچکس نگو

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
۳ تا از النگو هامو فروخته ۱۸ میلیون ماا پیش دادم براش سرمایه اینم طرز کلامشه

دیگه طلانفروش  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
غلط میکنه فحش میده نزار تحقیرت کنه خوااهر.جلوش کایسا تااولشه وگرنه وقیح ترمیشه

اونقدر گریه کردم که نگو و نپرس مادرم براش یه شلوارش خرید براعید ۳۰۰ تومن برا منم یه مانتو کلی غذا و اجیل و هفت سین این دستمزد مادرمه 

اونقدر گریه کردم که نگو و نپرس مادرم براش یه شلوارش خرید براعید ۳۰۰ تومن برا منم یه مانتو کلی غذا و ...

بی سیاستی از خودته.نزار تحقیرکنه بعدابدترمیشه

خونه ما یکم پایین شهره ولی وضع هر دومون یکیه جهیزیه خیلی عالی بردم همه انگشت به دهن میمونن

خوب عیب نداره پس پا ب پا خودت بوده ی عده خودشون بی پولن فقط ادعا ب زنشون میگن تو فقیر بودی عیب نداره اصلا محل نده ک نقطه ضعف ت پیدا میکنه بعدشم کو مرد خوب سفت نگه دار زندگیت