2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استرس داری؟ترس و استرس و افسردگیه دلیلش به احتمال بسیار زیاااااد.انقباض ماهیچه ها ،تنگی نفس،ضربان قلب بالا،بی قراری،سردرد ،روده درد معده درد تیر کشیدن قلب بازو دست نوک انگشت کرختی دست پا صورت و....همه نشانه اضطراب 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
چرا اعصاب و روان

چون اگه از استرس باشه باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.ازمایش بدید و به پزشک مراجعه کنید اگه تشخیص دادن که سالم هستید و بیماری ندارید ،مشخص که از استرس هست.

مدارم ولی میتونم نصب کنم

عزیزم ببین الان تو این شرایط استرس و اضطراب و کرونا و .....همه دچار دردای عجیب غریب شدن در حالی که سالمن .کلا هر جات درد گرفت اول برو اعصاب و روان چون احتمال نود درصد از اعصابت .این تیر کشیدن هم دلیلی به نظر من جز استرس نداره.حالا باز میتونید از چندتا پزشک سوال کنید .متخصص داخلی .پزشک عمومی و اعصاب .

اره امروز روز اعصبب داَتم

وقتی حرص میخوری یا صدات بلند میکنی یا داد میزنی یا خبر ناراحت کننده بهت میدن تیرش شروع نمیشه؟وقتی افکار منفی داری و ترسیدی وقتی یه خاطره بد یادت میفته 

احتمالش هست چونوامروز خیلی عصبی شدم

خب عزیزم از استرس من که بهت گفتم.مشکلی نداری نترس سالمی ،فقط عصبی شدی هورمون استرس ترشح شده تو بدنت و اعصاب پاراسمپاتیکت فعال شده و درد مال همونه .سعی کن رو مسایل عصبیت کار کنی.

وقتی حرص میخوری یا صدات بلند میکنی یا داد میزنی یا خبر ناراحت کننده بهت میدن تیرش شروع نمیشه؟وقتی اف ...

ن یک ساعت بعد از اینکه اعصبام خراب شد درد داشتم البته من پرتقال خوردم خوابیدم برا اسید معدم‌نیست

خب عزیزم از استرس من که بهت گفتم.مشکلی نداری نترس سالمی ،فقط عصبی شدی هورمون استرس ترشح شده تو بدنت ...

بنظرتون چی برا اعصاب خوبه گیاه محلی باشه دلم نمیخواد دارو شیمیای بخورم