2777
2789
عنوان

صابون صورت

806 بازدید | 19 پست

سلام بچها کسی از صابون زیتون و گلیسیرین گومش استفاده کرده من پوستم خشکه بنطرتون خوبه بزنم اخه خواهرم پوستش چربه از این میزنه خیلی خوب شده  ب منم میگه بزن میترسم  خشک بشه کسی تجربه شو نداره  البتع پوست من خیلی  خشک هم نیس فقط اطراف لبم ی کم پوسته پوسته میشه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه چی خوبه

نمیدونم والا خواهرم روشن بود روشنتر شده جا جوش هاشم کمتر شده البته خودش میگه من هنوز ندیدمش قرار واسه عید بیان خونمون میگه واسه تو هم  بیارم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
صابون اصلا خوب نی براپکست خشک ژل مخصوص پوست خشک بگیر

واقعا چ دلمو خوش کرده بودم😟

من صابون زردچوبه میزنم خیلی خوبه

حتی  برا پوست خشک اصل و فیک داره؟

اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم من که پوستم چربه نابود شد پوستم و هی خشکی میزد تو ک خشکه ک دیگ هیچی البته اگ بخای بگیری هم باید صابون مخصوص پوست خشک رو بگیری 

پِن بگیر خیلی بهتره

واقعا چ دلمو خوش کرده بودم😟

صابون پوستتو بدترمیکنه دختر ژل شستشوی پوست خشک بگیر عالین منم پوستم خشکه.ابرسانم بگیر بعداینکه صورتتو شستی بزن ابم زیادبخور

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
من صابون مصرف نمیکنم  فیس واش استفاده میکنم اما چند ماه پیش صابون کرمی بابونه بیول استفاده کردم ...

اهوم 

صابون پوستتو بدترمیکنه دختر ژل شستشوی پوست خشک بگیر عالین منم پوستم خشکه.ابرسانم بگیر بعداینکه صورتت ...

اها مرسی  عزیزم  از راهنمایی ات 😘

اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم من که پوستم چربه نابود شد پوستم و هی خشکی میزد تو ک خشکه ک دیگ هیچی البته اگ ...

اع مرسی پن چیه؟