2821
2789
عنوان

یه سوال شرعی

106 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

برای برادرم میخوایم زن بگیریم

ی خانومی هست که تازه دیروز صیغه طلاقش جاری شده و این خانوم چندین ماه هست که پیش همسر سابقش نبوده 

باید سه ماه و ده روزش بگذره یا نه؟ تا بتونیم عقدشون کنیم 

من میگم باید بگذره داداشم میگه نه 

اینم بگم که این خانم و برادرم 2 ماهی هست با هم در ارتباط هستن و خانواده ها میدونن

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین هنو قبلیو ول نکرده جدیده رو پیدا کرده حالا ما اگه جداشیم تا آخر عمر سینگل بگور میشیم

از نظر قانونی نمیتونن عقد کنن

از نظر شرعیم ک گویا زیاد براشون مهم نیست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

باید بگذره تو این مدت اگه رابطه داشته باشن حرام ابد میشن منظورم نزدیکیه ها باز سوال کنین حتما 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪

اگه براشون مهمه بله باید از زمان اجرای صیغه طلاق، عده نگه داره

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

تازه فکر کنم از لحاظ شرعی میگن بهتره در زمان عده حتی خواستگاری رسمی هم نشه. دلیلش هم اینه که شاید اونا پشیمون بشن و بخوان بهمدیگه رجوع کنن

از لحاظ روانشناسی هم باید چندماه بگذره تا فرد آمادگی روحی برای ورود به رابطه جدید رو پیدا کنه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.