2777
2789
عنوان

رنگ مو....

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست
واریاسیون بنفش چه تاثیری توی رنگ داره؟ببخش زیاد میپرسم عزیزم

خواهش میکنم گلم

توی رنگ دودی واریاسیون بنفش حالت بی روح بودن رو از بین میبره، برای همین هروقت دودی میزنن کمی هم واریاسیون بنفش اضافه میکنن البته خیلی کم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم نمیتونم دقیق بگم چه تناژی میشه چون رنگشو که الان نمیبینم، اما کلا دودی باعث از بین رفتن قرمزی ...

وای ازت یه دنیاممنونم عزیزم فقط مهم گرفتن این قرمزیه خیلی لطف کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ازت یه دنیاممنونم عزیزم فقط مهم گرفتن این قرمزیه خیلی لطف کردی

خخواهش میکنم گلم ان شاءالله اونی بشه که دوست داری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خواهش میکنم گلم توی رنگ دودی واریاسیون بنفش حالت بی روح بودن رو از بین میبره، برای همین هروقت دودی ...

امروز رنگو گذاشتم رنگ دودی رو هم امروز بزارم مشکلی نداره یا بزارم چند روز دیگه؟

امروز رنگو گذاشتم رنگ دودی رو هم امروز بزارم مشکلی نداره یا بزارم چند روز دیگه؟

از لحاظ رنگ گرفتن مشکلی نیست، اما بخاطر موهات بهتره حداقل یکروز صبر کنی، مخصوصا که پایه روشنه

از لحاظ رنگ گرفتن مشکلی نیست، اما بخاطر موهات بهتره حداقل یکروز صبر کنی، مخصوصا که پایه روشنه

باشه فداتشم انشالله خیر ببینی خیلی محبت کردی انقد ناراحت بودم که میخواستم دق کنم

باشه فداتشم انشالله خیر ببینی خیلی محبت کردی انقد ناراحت بودم که میخواستم دق کنم

خواهش میکنم عزیزم🤗

دور از جونت چرا دق!؟😳 چیزی که همیشه چاره داره رنگ موعه😁

خواهش میکنم عزیزم🤗 دور از جونت چرا دق!؟😳 چیزی که همیشه چاره داره رنگ موعه😁

عزیزم شما که اطلاعاتت خوبه واسه احیاکردن موی اسیب دیده چیکارمیشه کرد؟موهام خیلی خشک وشکننده شده

اخه موهام خیلی آسیب دیده ترسیدم درست نشه واجبارا دکلره کنم بدترموهام داغون بشه

ان شاءالله درست میشه اگر برات مشکلی نیست که تیره بشه دودی ۷ بذار، اما اگه نمیخوای همون ۸هم ایشالا جواب میده

عزیزم شما که اطلاعاتت خوبه واسه احیاکردن موی اسیب دیده چیکارمیشه کرد؟موهام خیلی خشک وشکننده شده

ماسک مو خوبه اما من خودم بعد حمام کمی روغن زیتون میزنم با وجود اینکه زیاد رنگ میکنم چیزیش نمیشه. دوستم، ترکیب سس مایونز با تخم مرغ رو هفته ای یکبار میذاره روی موهاش بعد ۱۵دقیقه میشوره، اونم خوبه.

البته تخم مرغ موی تیره رو به مرور کمی روشن میکنه

قربونت برم انشالله

💖🌻

پس حتماماسک مو استفاده میکنم مرسی مهربونم❤🌹😘🌹

خواهش میکنم دوست عزیز😊