2777
2789
عنوان

افسردگی

131 بازدید | 9 پست

دوستان من یک خواهر دارم ۲۶ سالشه بعد یه مدتیه که خیلی گریه میکنه و کلا ناراحته و همش میگه از زندگی خستم و دلم نمیخواد صبحا از خواب بلند شم 

وکلا تمایل داره به سمت خودکشی 

من همش تن و بدنم میلرزه نکنه یه کاری دست خودش بده ، چون مادرمم مریضه اصلا طاقت این چیزارو نداره دیگه.

من با مشاور یواشکی صحبت کردم و مشاور گفت سعی کنید یکاری کنید سرش گرم بشه و یه کاری انجام بده و یه مدت هم باید روانکاوی کنه که این افکار خودکشی از ذهنش پاک بشه 

ولی خواهره من اصلا این روانشناسی و اینارو کلا قبول نداره خیلی

منم نمیدونم دیگه باید براش چکار کنم.

شما اگه جای من بودین‌چه کار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنارش باش و باهاش رفیق شو بهش خیلی محبت کن و یکاری کن که بیاد باهات دردودل کنه

یه زمانی منم مجرد بودم حالم خوب نبود و تنها خواهرم بود که زندگی منو دگرگون کرد و بهم انرژی داد

البته من اونموقع شکست عشقی خورده بودم و یکیو خیلی دوست داشتم اما اون منو دوست نداشت من افسردگی گرفته بودم و خواهرم با محبت هایی که کرد باعث شد اون شخصو فراموش کنم و یه راه جدید رو پیش بگیرم

کنارش باش و باهاش رفیق شو بهش خیلی محبت کن و یکاری کن که بیاد باهات دردودل کنه یه زمانی منم مجرد بو ...

عزیزم خوشبحالتون که چنین خواهره خوبی دارین

کاش منم بتونم یه کمکی به خواهرم کنم که از این وضعیت دربیاد

ممنونم از راهنماییتون

خ پس مشکلش شغل و درامد شاید. ادم حس پوچی میکنه 

نه اصلا خواهره من بطور کل ادم ناراحتی بوده همیشه 

ینی از نوجوانیش هیچوقت مثل دخترای هم سنش خوشحال و شاد نبود 

کلا تیپ شخصیتیه ناراحتی داشت از اول

حالا نداشتن شغل هم مزید بر علت شده 

عزیزم خوشبحالتون که چنین خواهره خوبی دارین کاش منم بتونم یه کمکی به خواهرم کنم که از این وضعیت دربی ...

ممنونم نگران نباش تا اونجایی که میتونی و ازدستت بر میاد بهش کمک کن اما نتیجشو بسپار به خدا و از خدا بخواه که به راه درست هدایتش کنه ،انشاالله که هر چه زودتر روحیش خوب میشه💚