najila70 مدیر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 عنوان ترشح زیاد | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 16 پست خانوما من ۴ روز از موعد پریودم میگذره و نشدم ولی ترشحاتم زیاد شدن روز دوم بی بی زدم محض احتیاط که منفی بود ..این ترشحات زیاد که بدون رنگ و بو اند از چی میتونه باشه 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔 1399/12/27 | 16:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدی75 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1226 عفونت که علائم داره من هیچی ندارم فقط تخمدان هام اهی درد میگیرن یا تیر میکشن و کمرم همین من اصلا ترشحم نداشتم فقط تخمدانم درد میکرد رفتم دکتر گفت عفونت داری ی دکتر برو دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور.....
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 من اصلا ترشحم نداشتم فقط تخمدانم درد میکرد رفتم دکتر گفت عفونت داری ی دکتر برو عه جدی پس اگ تا چن روز دیگه نشدم حتما میرم 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔