2777
2789

سوتیاتونو بگید😄

من خودم زیاد سوتی میدم ولی آخریش این بود یه پسره داشت میگف هرجا میرم خواستگاری جواب رد میدن چیکارم کنم منم خواستم دلداری بدم بگم لیاقتتو ندارن.. اشتباه تایپی شد نوشتم لیاقتتو ندارم😂اونم گفت ن خودتو کم ندون.. البته اشتباه تایپی مو چن روز بعد حین پاک کردن چتا دیدم.. اون لحظه متوجه نشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه اولی ک واتساپ نصب کردم رفتم تویه گروهی این استیکر خنده رومیزاشتن 😂منم فک میکردم گریس هی میگفتم چراگریه میکنبن 😐😐کسی هم به روم نیاورد😂😂😂

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
دفعه اولی ک واتساپ نصب کردم رفتم تویه گروهی این استیکر خنده رومیزاشتن 😂منم فک میکردم گریس هی میگفتم ...

من برعکسشو دیدم

یه بار یه نفر فوت شده بود خالم استیکر خنده برای خواهرش فرستاده بود میگفت مگه اینا اشک نیست🙄😂

غیبت دختر داداشمو میکردم فرستادم برا گروه خانوادگی که داداشم بود🤦‍♀️

منم یه بار اسکرین شات چتای یه نفرو دادم به خودش گفته این چیه گفتم این قسمتو متوجه نشدم گفتم بگم منظورت چیه😂😂😂😑😑😑

من تو خواب و بیداری به کسی که واقعا معذب بودم جلوش گفتم شب بخیر نفسم.😂😂😂وااای گندش بزنن

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
دفعه اولی ک واتساپ نصب کردم رفتم تویه گروهی این استیکر خنده رومیزاشتن 😂منم فک میکردم گریس هی میگفتم ...

دمشون گرم😂

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰
منم یه بار اسکرین شات چتای یه نفرو دادم به خودش گفته این چیه گفتم این قسمتو متوجه نشدم گفتم بگم منظو ...

من دیگه هیچ جوری نتونستم جمعش کنم هنوزم از داداشم خجالت میکشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

تازه که واتس اپ نصب کرده بودم واسه درس و مدرسه لازم بود پروفایلمون عکس سه در چهار خودمون باشه بعد من میخواستم عکس خودمو بزارم فکر میکردم وضعیت واتس اپ جایی که باید پروفایل گذاشت

همش اون عکسه رو میزاشتم تو وضعیت بعد هِی بعد۲۴ ساعت میرفت میگفتم خدایا پروفایلم چرا حذف میشه

تا اینکه فهمیدم اون استوریه نه پروفایل 😐😐☹🤣

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰