2777
2789
عنوان

شگفتی زنان

156 بازدید | 11 پست

میگم خانمها چرا اینجورن مثلا خانم متاهلی دیدم میگه قبلا فلان خواستگارم تیپ و ظاهرش  قشنگ بود و کلاس بالا . اخلاقم خوب.  . ولی می بینی خواستگارم پیگیر بوده خانم با اون ازدواج نکرده و میره با کس دیگه ای ازدواج میکنه    ------موارد اینجوری تو همین نی نی سایتم و جاهای دیگه زیاد دیدم که میگن خواستگارمون خوشمون اومد ولی ردش کردن   خانمها میگن خوششون اومد از ظاهرکسی چجوریه بیخیال میشن میرن سمت کسی دیگه . واژه خوشم اومد زیاد برا خانمها جدی نیست  

خانمها  اگه اون خواستگارتون طبق گفته خودتون اینقدر جذاب بود که شما تعریف و تمجید میکنید وقیافشم خوب بوده  و موقعیتشم خوب . چرا باش ازدواج نکردید ؟         این تعریفها نظر واقعیتون بوده  یا لحظه ای یه چیزی گفتید ----------------------------------------------------------------                                                        ( این عضویت خواهرمه که دارم ازش تاپیک می زنم ممنون که راهنمایی میکنید )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمونم همینیم .اگه بی محلی گنن پیگیر تریم 

والا من کسی بهم بی محلی کنه، سریع با یه بای فور اور خودمو خوشحال میکنم. خودمم اهل این خو چوس کنیا نیستم. 

واقعا ازینجور آدما بدم میاد، انرژی آدمو هدر میدن 

والا من کسی بهم بی محلی کنه، سریع با یه بای فور اور خودمو خوشحال میکنم. خودمم اهل این خو چوس کنیا نی ...

منم خیلی بدم میاد احساس خیلی بدی بهم میدن همراه با ترس عجیببی خودم قبلنا محل نمیدادم به پیرا الان رو خودم کاد کردم خودمو درست کردم که اجتماعی تر به نظر بدسم حتی شده عاشق یکی بشم بعد ۳ سدل عذاب و بدبختی بتونم فراموشش کنم ولی حاضر نشدم بهش بگم 

کاربری دست دو نفر هست 
خب عزیزم،کسی نمیاد بگه یه خاستگار زشت و بیخودو نچسب برام اومد منم ردش کردم...یه دلیلش اینه

این و بگید لطفا این خانم هدفش و منظورش چه بوده . تو بستگان یه خانمی که شوهرش هم خوشتیپه میگفت قبلا یه خواستگارم ظاهرش خوب بود و خوشتیپ و غیره منم خوشم می اومد ازش ولی از طرز حرف زدنش بدم می اومد ردش کردم   یعنی فقط برا یه طرز حرف زدن مگه میشه   یا گفت باورم نمی شد اون پسره اصلا از من خوشش بیاد چنان با کلاس بود و تیپ زده بود 

خیلی جدی نگیر بعضیا هم الکی میگن که طرف بسوزه  به قول ی متنی همه زنها ی خواستگار پزشک پولدار ه ...

یه مورد در مورد زن بستگانمون گفتم لطفا بخون بگو این فازش چیه . ترفنده  بلوفه چجوریاست .  اگه ایقد خوب بوده چرا اومده شوهره رو انتخاب کرده